medrek.se

Sommarvikarier till laboratoriet på AniCura Albano

Företag AniCura
Regioner
Utgår

2019-03-11

Ansök nu

Sommarvikarier till laboratoriet på AniCura Albano

Om jobbet

AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd norr om Stockholm är ett av Sveriges ledande djursjukhus med närmare 45.000 besök per år. Vi bedriver all typ av veterinärvård för sällskapsdjur (främst hund och katt), akutsjukvård, primärvård, förebyggande vård och riktigt avancerad specialistsjukvård. Här arbetar ca 180 personer, varav ca 55 är veterinärer, många med specialistkompetenser inom en lång rad områden. 

Sjukhuset är utrustat för att alltid ligga i medicinsk-teknisk framkant och möjliggöra vård och service av högsta kvalitet. 

I vårt laboratorium erbjuder vi nu två sommarvikariat. Vi söker dig som vill arbeta som biomedicinsk analytiker (BMA) i huvudsak med klinisk kemi och hematologiska analyser. Arbetsuppgifterna inkluderar även manuell bedömning i mikroskop av blodets celler, urinprovsundersökningar, viss cytologi, immunologiska analyser och manuella s.k. bedside-analyser. I första hand utför vi sjukhusets prover, men har också många analysuppdrag från remitterande kliniker över hela landet. Vi har som övriga sjukhuset öppet alla dagar i veckan.

Din profil

Vi söker dig som är Biomedicinsk analytikerstudent från termin 4 och vill ingå i vårt rutinerade labbteam i sommar. Här får du ett utvecklande och roligt sommarjobb på ett av Nordens största djursjukhus för sällskapsdjur. Vi arbetar övervägande inom klinisk kemi, men också inom hematologi, immunologi, serologi, cytologi och transfusionsmedicin.

Utöver formell utbildning värdesätter vi personliga egenskaper som noggrannhet, flexibilitet, kvalitets- och servicekänsla. Om du gillar djur är det förstås också ett plus...

Vill du ha ett utvecklande sommarjobb i ett engagerat och trivsamt team? Välkommen med din ansökan senast 11 mars! Tjänsten är ett vikariat med tjänstgöringsgrad på 100 % och möjlighet till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Intervjuer och urval sker löpande.

Plats

AniCura Djursjukhuset Albano

Danderyd

Sverige

Kontaktperson

Anna-Karin von Hofsten

anna-karin.von.hofsten@anicura.se

+46 70 580 5302

Sista ansökningsdag 2019-03-11

Genom att skicka ansökan samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt dessa villkor.

Dela detta jobb

Sommarvikarier till laboratoriet på AniCura Albano

AniCura