medrek.se

Orsa kommun

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Vill du bli en av oss?

Vi behöver sommarvikarier till våra verksamheter inom omsorgen. 

Är du en glad och trevlig person som tycker om att samarbeta och hjälpa andra? Då är du en person för oss! 

Som kommun ska vi hjälpa kommunmedborgarna med en god äldreomsorg och goda levnadsvillkor för de med funktionsvariationer. Vi är stolta över vårt uppdrag och är engagerade för våra kunder så att de känner sig trygga och nöjda.

Vår värdegrund, där vi lyfter fram respekt, samarbete och ansvar, är viktig för oss. Oavsett var i organisationen du kommer att arbeta så är det värdefulla egenskaper som du behöver. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och samarbetar med kollegor och arbetsgivare med respekt och ett gott bemötande. Du ska förvänta dig att alla bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi värdesätter att du har någon omsorgsutbildning med det är inte nödvändigt. Att kommunicera och arbeta efter människors olika behov och förutsättningar är en viktig del av uppdraget hos oss. Du ska därför kunna läsa, skriva och förstå svenska bra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillsammans med omgivningen ska en god vård upprätthållas och ges med hänsyn till det normala åldrandet.

Körkort för bil är ett krav inom hemtjänsten.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
 

Den kommunala hälso- och sjukvården inbegriper hemsjukvård, rehabilitering och hjälpmedel. Utöver HS-enheten består verksamheten Omsorg även av enheter inom äldreomsorgen, särskilda omsorgen för personer med funktionsvariation samt individ- och familjeomsorgen (IFO).

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sommarvikarier till omsorgen

Företag Orsa kommun
Regioner
Utgår

2020-04-12

Ansök nu

Dela detta jobb