medrek.se

Sommarvikarier till personlig assistans

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Sommarvikarier till personlig assistans

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Under juni-augusti har vi behov av sommarvikarier inom personlig assistans

Arbetsbeskrivning
Arbetet som sommarvikarie inom personlig assistans innebär att du ser till att brukaren får de stödinsatser och den hjälp de har rätt till via beviljade beslut.
Våra brukare behöver få stöd, i större eller mindre utsträckning, för att få vardagen att fungera. Arbetet innebär att utföra stöd- och omvårdnadsuppgifter utifrån genomförandeplaner, att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering samt vårddokumentation.
Det är viktigt att ge brukaren individuell omsorg, struktur samt att uppmuntra och stödja dem att förverkliga sina personliga intressen. Arbetet utgår ifrån Lagen om stöd och service (LSS).
Arbetet är fysiskt och innehåller många fysiska arbetsmoment.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år. Har du undersköterskeutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig samt om du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är det meriterande. Vi vill att du har en god förmåga att uttrycka dig i svenska, både i tal och skrift, då det är viktigt med dokumentation i det dagliga arbetet.
Du ska vara trygg, stabil och flexibel. Vi vill att du kommunicerar på ett tydligt sätt och är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. För att lyckas i arbetet är det även viktigt med struktur och att du arbetar bra med andra människor samt kan lyssna, kommunicera och lösa eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt. Körkort är ett krav inom vissa verksamheter.
Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och vi ser finsktalande sökande med tvåspråkskompetens som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Arbetstiden är schemalagd och kan variera mellan dag, kväll, helg och natt.
I första hand ser vi att du arbetar hela perioden juni-augusti. Ange i din ansökan om du kan arbeta dag, natt eller både och. Glöm inte att bifoga betyg/intyg från utbildning eller arbete.

Ansökan
Ansök senast: 2019-05-31.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Referensnummer: 2019:10
Välkommen med din ansökan till http://www.hrsupporten.se/surahammar.php

Kontakt
Områdeschef Johanna Elmerfors, 0220-391 20

Facklig företrädare
Kommunal, 0220-391 43.

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Sommarvikarier till personlig assistans

Surahammars kommun