medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Röntgen arbetar länsövergripande och vi strävar efter att erbjuda en bra tillgänglighet för länets alla invånare. Undersökningar och behandlingar utförs med hög kompetens och modern teknik. Allt bildmaterial som produceras är digitalt och kan skickas till andra vårdgivare. Vår ambition och målsättning är att patienten ska känna sig trygg och väl omhändertagen under sin vistelse hos oss.

Är du studerande på röntgensjuksköterskeprogrammet och har till sommaren 2023 avslutat termin 4? Vill du bygga på din kunskap inom röntgen för din framtida karriär? Se hit!

Nu söker röntgenmottagningen i Örnsköldsvik sommarvikarier. Vikariaten avser perioden 2023-06-12 t om 2022-08-31.

Arbetsuppgifter

Spänning och variation är en del av vår vardag. Vi gör allt från de enklaste elektiva undersökningarna till de mer omfattande. Vi undersöker alla organgrupper och vi är en del av cancerförloppen. Hos oss kommer du ständigt att utvecklas på våra förändrings- och utvecklingsinriktade arbetsplatser. Du kommer att ingå i ett team med flera professioner, vilket gör att du lär dig nytt varje dag. Hos oss tröttnar man inte på jobbet och ju mer man lär sig, desto mer intressant och roligt blir det.

Kvalifikationer

Vi söker dig som minst avslutat termin 4 på röntgensjuksköterskeprogrammet. Som person tar du initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du har ett gott omdöme och en förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt ett gott bemötande mot såväl kollegor, patienter som anhöriga.

Låter detta intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
När du inkommer med din ansökan skall du bifoga utdrag från betygskatalogen.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-01-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jonas Tullnär

Enhetschef

Telefon: +4666089151

E-post: jonas.tullnar@rvn.se

 

Sofia Nordin

Vårdförbundet

Telefon: 0660-89160

logga

Sommarvikarier till Röntgenmottagningen, Örnsköldsvik

Regioner
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb