medrek.se

logga

Sommarvikarier Undersköterskor/vårdbiträden till äldreboendet Smeden i Järfälla

Regioner
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Sommarvikarier Undersköterskor/vårdbiträden till äldreboendet Smeden i Järfälla

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden för sommaren till Smeden i Järfälla.

Smeden är ett äldre- och demensboende i stadsdelen Kalhäll med närhet till Bolinder strand.

Huset är nybyggt 2020 och består av 54 ljusa och fina lägenheter i fyra våningsplan. På entréplan finns gemensamma funktioner såsom samlingssal för aktiviteter och anknytning till sinnenas trädgård med bland annat odlingsmöjligheter, fontän och utegym.

På Smeden är det sex boendeenheter varav fyra är avsedda för personer med kognitiv sjukdom/demenssjukdom. Varje boendeenhet har ett eget kök och gemensamma ytor för social samvaro. Lägenheterna har egen toalett med tvättmaskin samt en kokvrå.

Verksamheten kommer att Silviacertifieras med start mars 2022. En Silviacertifiering innebär att alla medarbetare utbildas i demensvård i syfte att kunna bidra till hög livskvalitet för demenssjuka och dess närstående, oavsett sjukdomsgrad.

Arbetsbeskrivning:
Som undersköterska/vårdbiträde hos oss utför du sedvanliga arbetsuppgifter för omvårdnadspersonal inom äldreomsorg. Du utgår från den enskilde individens behov och önskemål. Vid start kommer en introduktion ske tillsammans med en ordinarie medarbetare för att gå igenom allt som jobbet innebär. Du kommer också få en introduktion av lyfthjälpmedel.

Egenskaper:
I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösnings orienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.        

Kvalifikationer:
Utbildad undersköterska eller tidigare erfarenhet av omsorgsarbete är meriterande. 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet:  Timanställning. Vi ser gärna att du kan arbeta större delen av sommaren mellan v.25-35.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kontakta: Verksamhetschef, Olga Trupina
Mail: olga.trupina@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

logga
Sommarvikarier Undersköterskor/vårdbiträden till äldreboendet Smeden i Järfälla

A&O Ansvar och Omsorg