medrek.se

logga

Sommarvikarier vårdbiträde/undersköterska dag/natt till Enebackens Äldreboende i Åkersberga

Regioner
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Sommarvikarier vårdbiträde/undersköterska dag/natt till Enebackens Äldreboende i Åkersberga

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu sommarvikarier på dagtid och natten  till vår verksamhet Enebackens äldreboende i Åkersberga

Huset ligger vackert beläget i utkanten av Åkersberga med ett villaområde på ena sidan och åkerlandskap och skog på andra sidan. Vi har 108 lägenheter för boende, två avdelningar för korttids- och växelvård. Det finns avdelningar för personer med demenssjukdom och avdelningar för personer med stort omvårdnadsbehov. Verksamheten är bemannad dygnet runt med undersköterskor för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Sjuksköterskor finns tillgngliga dygnet runt för att tillgodose hälso- och sjukvårdsinsatser samt arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Arbetsbeskrivning:

Som sommarvikarie hos oss utför du sedvanliga arbetsuppgifter för omvårdnadspersonal inom äldreomsorg. Du utgår från den enskilde individens behov och önskemål. Vid start kommer en introduktion ske tillsammans med en ordinarie medarbetare för att gå igenom allt som jobbet innebär. Du kommer också få en introduktion av lyfthjälpmedel.

Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Övrigt:

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på xxx kontakta: Verksamhetschef, Mari Melin Mail: mari.melin@ansvarochomsorg.se Telefon: 076-181 03 20

Dela detta jobb

logga
Sommarvikarier vårdbiträde/undersköterska dag/natt till Enebackens Äldreboende i Åkersberga

A&O Ansvar och Omsorg