medrek.se

Sommarvikarierande biomedicinsk analytiker till Klinisk genetik

Ansök nu

Sommarvikarierande biomedicinsk analytiker till Klinisk genetik

Om oss
Klinisk genetik tillhör funktionen Karolinska Universitetslaboratoriet vid Karolinska Universitetssjukhuset. Den laborativa verksamheten är indelad i två enheter: Cytogenomik och Molekylärgenetik. Våra lokaler är samlade inom laboratoriekvarteret vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vi är drygt 100 medarbetare där ca hälften av de anställda på kliniken är Biomedicinska analytiker eller laboratorieingenjörer.

Vi erbjuder
Ett stimulerande och varierat arbete med utrymme för eget ansvar. Arbetet är främst manuellt laboratoriearbete. Vårt mål är att vara en attraktiv och spännande arbetsplats där vi strävar efter att erbjuda genetisk diagnostik i framkant.

Om tjänsten
Vi söker nu ett antal sommarvikarier till vår laboratorieverksamhet med placering antingen på enheten för cytogenomik eller molekylärgenetik. Sommarvikariatet löper under månaderna juni-augusti. 
 
Vi söker

  • Dig som har ett intresse för laborativt arbete och gärna genetik som område. Vi ser gärna att du är nyexaminerad Leg biomedicinsk analytiker eller motsvarande alt studerar till Leg biomedicinsk analytiker eller liknande utbildning med laboratoriekunskap. 
  • Du bidrar till en positiv anda och ett gott arbetsklimat.
  • Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga.
  • Du är noggrann och metodisk med ett analytiskt förhållningssätt.
  • Du har god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. 
  • Du är lugn och kontrollerad i stressiga situationer. 


Kvalifikationer (krav)

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande högskoleutbildning alternativt under utbildning.
  • Goda kunskaper i svenska (tal och skrift)

 
 
 
  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sommarvikarierande biomedicinsk analytiker till Klinisk genetik

Karolinska Universitetssjukhuset