medrek.se

logo

Specialiserad geriatriksjuksköterska

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2024-03-07

Ansök nu

Specialiserad geriatriksjuksköterska

Välkommen till oss Forenede Care på Albrektsvägen som är ett nybyggt äldre- och demensboende i Norrköping med 80 lägenheter i fem våningsplan. Våningarna 1-4 innehåller två avdelningar per plan med totalt 20 lägenheter per plan. Plan 1-2 är avsedda för personer med demenssjukdom (40 lägenheter) och plan 3-4 är äldreboende (40 lägenheter).

Vi söker nu en specialiserad och erfaren sjuksköterska inom geriatrik. Du har kompetenta kollegor som stöttar dig i din utveckling och ser till att du blir trygg i ditt yrkesutövande och din arbetsledande roll som sjuksköterska. Du kommer ansvara för personer med demenssjukdom. 

I sjuksköterska rollen ingår bland annat att ansvara för omvårdnad och läkemedelsadministrering. För dig med erfarenhet ingår även handledning av studenter.

I din roll ingår såromläggningar, katetersättning/hantering, blodtransfusioner och antibiotika administrering. Deltagande i kvalitets- och utvecklingsarbete förväntas av alla anställda.

Ett krav är att du har erfarenhet från kliniskt arbete  inom geriatrisk slutenvård eller internmedicin.  Är specialiserad inom vård av äldre eller inom medicinsk vård. Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Dela detta jobb

logo
Specialiserad geriatriksjuksköterska

Forenede Care