medrek.se

Specialist allmänmedicin till Lilla Edet vårdcentral

Företag Medpro Clinic
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Specialist allmänmedicin till Lilla Edet vårdcentral

Vi växer och behöver utöka teamet på Lilla Edet vårdcentral med fler Modiga, Glada och Ärliga specialister inom allmänmedicin!

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna är omväxlande med läkarmottagning, barnhälsovård, jourverksamhet, läkarmedverkan i äldreboende och hemsjukvård samt handledning av studenter, AT och ST-läkare. Vårdcentralen har förmånen att ha flera ST-läkare och har ambitionen att vara i framkant när det gäller handledning. Du får möjlighet att tillsammans med övriga medarbetare utveckla verksamheten och delta i förbättrings- och kvalitetsarbeten. För att få vardagen att gå ihop så arbetar vi med flexibla scheman och möjlighet att administrera hemifrån på tidpunkter som individuellt kan fungera bättre.

Det finns möjlighet att kombinera jobbet på vårdcentralen med den digitala plattformen som vi just nu arbetar med att ta fram.   

Om dig 
Du har erfarenhet som specialist och vill gärna vara med och påverka hur primärvården kan utvecklas. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är prestigelös, tydligt I din kommunikation och har en god förmåga att strukturera och prioritera. Som person är du givetvis teamorienterad, lösningsfokuserad med ett intresse av att driva vårdcentralen framåt. 

Vi erbjuder
•    Ett fast stabilt läkarteam 
•    Utbildning och kompetenshöjning
•    Flexibel arbetstid (administrera hemifrån)
•    Konkurrenskraftigt arvode, löneväxling och bonus
•    Tjänstepension och försäkringar med Länsförsäkringar
•    Kollektivavtal med Vårdföretagarna
•    Delaktighet i beslut, korta beslutsvägar och synlig ledning
•    Goda pendlingsförutsättningar till Göteborg via E45

 Rekryteringsansvarig: Danielle Braender Tel. 070 5599200

Medpro Clinic driver idag sex vårdcentraler i Västra Götalandsregionen och till dessa är det knutet rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar.  Vi är idag ca 220 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal. Vi är en stabil arbetsgivare med korta beslutsvägar och med stor möjlighet för den enskilda medarbetaren att kunna påverka sitt arbete.

Dela detta jobb

Specialist allmänmedicin till Lilla Edet vårdcentral

Medpro Clinic