medrek.se

Vi söker dig, Specialist/ Biträdande överläkare inom Gynekologi och obstetrik som vill vara med och leda vår fina verksamhet med god patient- och medarbetarnöjdhet! 

Under 2017 flyttade vi in i nya, egendesignade lokaler på Nya Södertälje sjukhus med toppmoderna operationsavdelning och gynmottagning. Vi har en expanderande dagkirurgisk verksamhet med mottagningsoperationer där vi bland annat genomför koniseringar och diagnostiska hysteroskopier. 
Vi är en mindre, dynamisk enhet med korta beslutsvägar. Du erbjuds hög delaktighet, stimulerande och varierande arbetsuppgifter samt goda utvecklingsmöjligheter. 

Välkommen till kvinnokliniken på Södertälje Sjukhus! 

Specialist/ Biträdande överläkare inom Gynekologi och obstetrik på Södertälje sjukhus:
Vi arbetar i team där du kommer att tilldelas specifika ansvarsområden utifrån kompetens och intresse. Som specialist ingår du i joursystemet och arbetar både med obstetrik och gynekologi. Det finns ett etablerat gott samarbete med Karolinska Universitetssjukhuset kring vård, utbildning och FoUU verksamhet.

Personliga egenskaper:
Vi värdesätter flexibilitet, självständighet, ansvarstagande samt samarbetsförmåga. Du ska också vara utvecklingsinriktad, iniativrik och ha en stark känsla för teamarbete och kunna vara med och utveckla verksamheten med patientens bästa i fokus. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer:
Specialistläkare i obstetrik och gynekologi. Forskningserfarenhet är meriterande, men inget krav.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, tillträde efter överenskommelse. Heltid, (dagtid) med jourtjänstgöring.

Övrig information:
Vi erbjuder friskvård, eget personalgym och möjlighet att delta i kompetensutvecklingsprogrammet Humanistisk Medicin. Sjukhuset är centralt beläget med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss (22 minuter från Liljeholmen). Inför eventuell anställning krävs utdrag ur belastningsregistret.

 

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Specialist/ Biträdande överläkare, Gynekologi och obstetrik, Södertälje sjukhuss

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-14

Ansök nu

Dela detta jobb