medrek.se

Vill du ha ett självständigt och varierat arbete? Söker du möjlighet att utvecklas och vill bidra till framtidens primärvård? Då är vi arbetsplatsen för dig! 
 
Om oss

På Norrtälje södra vårdcentral möter du patienter med alla sorters diagnoser i olika åldrar. Primärvården och sjukhuset ligger i samma organisation. Vårdcentralerna samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor sinsemellan, gentemot sjukhuset och övriga verksamheter i Tiohundra samt har uppdrag som Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att bedriva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktivitet inom primärvården. Flera spännande projekt pågår med bland annat vård online och lättakut med ett datoriserat triageringssystem. 
 
På sjukhuset, som ligger som ett nav mellan vårdcentralerna, finns en lättillgänglig och välutrustad röntgenklinik. Det finns även klinisk fysiologi- och sömnapnémottagning, endoskopienhet, kirurg- ortoped-, gyn-, öron-, ögon- barn- och medicinmottagning. Lyft bara på luren och diskutera handläggning med mottagningsresursen, bakjourerna eller röntgenläkaren. Vi blir snabbt bekanta med varandra och slipper remisser i retur! 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som vård online och besök via videolänk. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
På vårdcentralen arbetar vi nära tillsammans och tar tillvara på varandras kompetenser. Det medför att vi på ett bra sätt kan möta patienternas behov och få ett helhetsperspektiv i behandlingen. Arbetet är självständigt och varierat vilket ger goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.
 
Arbetar du hos oss finns möjlighet att sköta administration hemifrån, samt att göra en del återbesök på distans via videolänk. Tjänsten är på heltid eller deltid. Tillträde efter överenskommelse.
 
Vi kan även erbjuda:
Anställningsvillkor samt övertidsersättning enligt kollektivavtal
Flexibel/individuellt anpassad tjänst enligt följande:    Schemalagd intern fortbildning   Rätt till extern fortbildning 10 dagar/år vid heltidstjänst   Flexibla lösningar vid pendling   Möjlighet till sidouppdrag som BVC eller hemsjukvård    Möjlighet till forskning inom ramen för Akademisk Vårdcentral   Frivillig jourtjänstgöring på husläkarjourens kvälls- och helgmottagning   Möjlighet att auskultera inom övriga verksamheter   Individuell lönesättning   Friskvårdscheck  
Om dig
Vi söker nu dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Goda språkkunskaper i svenska (minst motsvarande C1-nivå) är en förutsättning. Du är positiv till nytänkande och kvalitetsutveckling och tycker det är spännande med digital utveckling. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. 
 
Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Specialist i allmänmedicin till innovativa och unika Tiohundra!

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb