medrek.se

Specialist i allmänmedicin till Kristianstadkliniken

Företag Prima Vård AB
Regioner
Utgår

2022-05-30

Ansök nu

Specialist i allmänmedicin till Kristianstadkliniken

Kristianstadkliniken växer så det knakar och vi behöver fler specialister. Är du allmänspecialist och som vill vara med och utveckla Kristianstadkliniken! Vill du bli en del av ett kompetent team som värdesätter arbetsglädje? Välkommen med din ansökan!
 
Dina arbetsuppgifter
I rollen som allmänspecialist hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök och du ges möjlighet att i viss mån utforma ditt arbetsschema. I uppdraget ingår även handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på vårdcentralen. Du blir en del av vår fasta läkarstab.
 
Din profil
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga och har fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt.
 
Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Du kommer att mötas av engagerade kollegor med hög teamkänsla. Vi har även en fast läkarstab. Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

 

Kvalifikationer
Vi söker dig med svensk legitimation som läkare och specialistkompetens i allmänmedicin. Som person hoppas vi att du är kommunikativ, pedagogisk och samarbetsvillig. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

 

Mer om tjänsten:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef, Annelie Olsson, annelie.olsson@primavard.se 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om vårdcentralen:
Kristianstadkliniken slog upp portarna den 4 september 1994 på Östra Boulevarden 56. Idag finns vi på Döbelnsgatan 9 på tre våningsplan. Sedan den 1 maj 2009 är vi en del av Hälsovalet och har i dagsläget över 13 500 listade patienter.
 
Från den 1 april 2014 drivs kliniken av allmänspecialisterna Björn Nilsson, Dick Larsson, Kristian Ståhlberg, Martin Dahlerus och Mia Settergren Hammer. Lideta Hälsovård är from den 1 januari 2021 delägare i Kristianstadkliniken.
 
Vi på Kristianstadkliniken har som mål att genom ett professionellt bemötande erbjuda vård av högsta kvalitet. Vi arbetar för en bättre hälsa och värnar om en miljömässigt hållbar utveckling.
 
Hälso- och sjukvårdsnämnden i Region Skåne har utsett Kristianstadkliniken till Skånes bästa vårdcentral 2021. Genom en hög andel listade till fast läkarkontakt, goda resultat när det gäller nationella patientenkäten samt ett arbetssätt med fokus på kvalitet har vårdcentralen tagit hem årets pris.
 
För mer information om oss besök gärna vår hemsida: https://kristianstadkliniken.se

 

Dela detta jobb

Specialist i allmänmedicin till Kristianstadkliniken

Prima Vård AB