medrek.se

Specialist i Allmänmedicin till Kungsgårdshälsan i Ängelholm

Företag Prima Vård AB
Regioner
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Specialist i Allmänmedicin till Kungsgårdshälsan i Ängelholm

Hej!

Kungsgårdshälsan är inne i en positiv utveckling och vi söker nu ytterliggare en Allmän specialist som vill vara med att göra Kungsgårdshälsan ännu bättre.

Är du redo för nya utmaningar, att ingå i ett team bestående av en engagerad chef, stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje?

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt mottagningsarbete, där vi arbetar med såväl planerade som akuta besök, hembesök och rondarbete.I arbetet kan det även förekomma mottagningsarbete på vår BVC.

I rollen kan även handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare komma att ingå då en viktig del av vårt uppdrag är att utbilda morgondagens vårdpersonal. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i det fortlöpande förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten.

Din profil:

Du är specialist i Allmän medicin, är en positiv och engagerad person som eftersträvar god kvalitet i arbetet. Du vill liksom vi skapa en vårdcentral där man möts av ett leende och en positiv anda.

Du bör ha förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga, för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och har lätt för att samarbete.

Vi erbjuder dig:

Hos oss hittar du ett komplett team av engagerade kollegor som eftersträvar utveckling, god tillgänglighet, kontinuitet och hög patientsäkerhet. Du kommer att mötas av engagerade kollegor med hög teamkänsla. Vi har för ca ett år sedan flyttat in i nyrenoverade ljusa och fräscha lokaler. Vi har nyligen öppnat BMM och BVC Mama Mia.


Till oss kommer man lätt med allmänna kommunikationer och vi har även gratis parkeringsmöjlighet. Vi ligger nära E6 vilket gör pendlingen enkel.

Vi erbjuder dig möjlighet att själv vara med och påverka ditt schema. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag.

Anställning och ansökan:

Tjänstgöringsgrad samt tillträde kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Camilla Widerberg på camilla.widerberg@lideta.se alternativt 010-188 52 04.

Om vårdcentralen:

Vår devis ”Kungsgårdshälsan den lilla vårdcentralen med det stora hjärtat” beskriver kort och koncist vad vi vill erbjuda våra patienter.

Vi är en privat hälsovalsenhet som ingår i Prima vård-koncernen.

Vi har i nuläget ca 4500 listade patienter och en ständig pålistning. Vi har nyligen startat Mama Mia BVC och BMM i våra nya lokaler.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vänliga hälsningar

Camilla Widerberg

Verksamhetschef

Dela detta jobb

Specialist i Allmänmedicin till Kungsgårdshälsan i Ängelholm

Prima Vård AB