medrek.se

Vill du ha ett självständigt och varierat arbete? Söker du möjlighet att utvecklas och vill bidra till framtidens primärvård? Då är vi arbetsplatsen för dig!
 
Om oss

Norrtälje Norravårdcentral är den största vårdcentralen i Norrtälje, vi har drygt 14 000 listade patienter och vi är cirka 35 anställda. Här möter du patienter med alla sorters diagnoser i olika åldrar. Vi finns i den vackra äldre sjukhusbyggnaden med närhet till sjukhusets mottagningar, röntgen och apotek. Tiohundra har i uppdrag att driva Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att driva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktivitet inom primärvården. Här pågår flera spännande projekt.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar så som till exempel Vårdonline och besök via videolänk. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
På vårdcentralen arbetar vi nära tillsammans och tar tillvara på varandras kompetenser. Det medför att vi på ett bra sätt kan möta patienternas behov och få ett helhetsperspektiv i behandlingen. Arbetet är självständigt och varierat vilket ger goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.
 
Arbetar du hos oss finns möjlighet att sköta administration hemifrån, samt att göra en del återbesök på distans via videolänk. Tjänsten är på heltid eller deltid. Tillträde efter överenskommelse.
 
Om dig
Vi söker nu dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Goda språkkunskaper i svenska (minst motsvarande C1-nivå) är en förutsättning. Du är positiv till nytänkande och kvalitetsutveckling och tycker det är spännande med digital utveckling. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Specialist i allmänmedicin till Norrtäljes största vårdcentral

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Dela detta jobb