medrek.se

Specialist i Allmänmedicin till Zätagränd hälsocentral

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Specialist i Allmänmedicin till Zätagränd hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Söker du ett spännande och utmanande arbete? Ta chansen att vara med och vidareutveckla vår hälsocentral mot God och Nära Vård.

På Zätagränds Hälsocentral är det ett härligt gäng med hög trivsel och där vi är mån om varandra.

Vi behöver utöka vår bemanning då vi arbetar med ett reducerat områdesansvar samt att en av våra kompetenta kollegor väljer att trappa ner inför pension.

Just nu händer många spännande saker inom Primärvården. Vi utvecklar den digitala tekniken i vården och hittar nya sätt att möta patienters behov. En av våra duktiga ST-läkare arbetar med forskning vilket innebär att vi skall testa på ny teknik för våra hypertonipatienter bland annat. Vi tycker att utveckling och fortbildning är viktigt.

Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor med lång erfarenhet från många yrken. Vi arbetar mycket med arbetsmiljö och Nära vård och som ett led i det arbetar vi med minskade patientlistor, Istället för 1600 patienter/heltidsarbetande läkare har du ansvar för 1250 patienter om du arbetar heltid och inte har något sidouppdrag. Har du dessutom sidouppdrag och eller arbetar deltid reduceras ditt område. Det innebär då att vi har ett listningstak.
Våra dsk har också områdesansvar vilket innebär att ni kommer jobba i ett nära samarbete. Teamarbetet värderas högt på våran HC.

Här finns de kunskaper som krävs inom varje enskild profession i ett multimodalt team som våran Rehabkoordinator driver.

Hos oss jobbar specialister i Allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, barnmorska, distrikts-, diabetes- och distriktssköterskor, sjukgymnast, psykologer och socionomer, arbetsterapeuter, MVC, BVC, rehabkoordinator. Vi har även en familjecentral. Zätagränd har cirka 12 400 listade patienter, en populär hälsocentral. Zätagränd ligger mitt i centrala Östersund.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är specialist i Allmänmedicinoch vill vara med att utveckla vår hälsocentral.
Som person ser du möjligheter och främjar ett gott arbetsklimat och teamkänsla.
Du kommer även att vara delaktig i vårt arbete med Nära vård som bl.a. innebär ett mer fokuserat ansvar för patienter med hemsjukvård. Arbetssättet innebär också ökade möjligheter att kunna göra hembesök och därmed kunna förmedla trygghet till de patienter som behöver det bäst. Tid finns avsatt för samarbete med kommunen kring gemensamma patienter.

I uppdraget ingår Handledning av utbildningsläkare och läkarkandidater.

Till Zätagränd hör 3 st särskilda boenden och vi har en stor familjecentral med en välfungerande Mödra- och Barnhälsovård med mycket kompetent personal.
Vi har läkarmöte en timme per vecka, och regelbunden fortbildning i form av fortbildningsdagar fem dagar per år. Dessa dagar medverkar till att skapa en stark allmänmedicinsk gemenskap i regionen. Utöver det erbjuds man plats i FQ-grupp för fortbildning och reflektion i grupp fem dagar per år. Enstaka beredskapspass ingår i arbetet.

Vi erbjuder individuella och flexibla lösningar och du kommer att kunna ha ett stort inflytande över ditt eget schema så att du får ut det mesta av både arbetet och fritiden.

Kvalifikationer

Legitimerad allmänspecialist. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete och kommunikation.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Margareta Laxvik
Enhetschef
Telefon: 063-14 21 11
Email: margareta.laxvik@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Annika Östling
Läkarföreningen
Telefon:
Email: annika.ostling@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/914/2022
Sista ansökningsdag: 2023-02-19

Dela detta jobb

Specialist i Allmänmedicin till Zätagränd hälsocentral

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård