medrek.se

Specialist inom Anestesi och intensivvård till Örebro v22, 23, 28-52

Företag Direktkliniken
Regioner
Utgår

2021-06-24

Ansök nu

Specialist inom Anestesi och intensivvård till Örebro v22, 23, 28-52

VI SÖKER
En erfaren specialist inom Anestesi / intensivvård som kan arbeta i Örebro under perioden v 22, 23, 28-52. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba kortare perioder är varmt välkommen in med din ansökan. 

Arbetstider: 7:30-16:30- måndag till torsdag 7:30-13:30- fredag. Jour USÖ 15:00- 8:30 varje dag. Även jour Lindesberg och Karlskoga-24 timmars pass (möjlighet finns för att ta 2x24 timmar i rad på helgerna).

DIN PROFIL
Legitimerad läkare med specialisering inom Anestesi och intensivvård. Primärjourskompetent. 

ATT JOBBA SOM HYRLÄKARE
Som hyrläkare på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos olika kunder runt om i hela landet. Du väljer själv om du vill arbeta någon vecka ibland, eller ta dig an ett längre eller återkommande uppdrag. Hos oss kan du arbeta som visstidsanställd med timlön eller som underkonsult och fakturera via eget bolag. Planerar du att starta eget kan vi hjälpa dig att komma igång. Vi hjälper till att ordna med resa och boende vid behov. 

Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att arbeta som läkare. 

DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI?
Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som hyrläkare.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt.

Dela detta jobb

Specialist inom Anestesi och intensivvård till Örebro v22, 23, 28-52

Direktkliniken