medrek.se

logga

Specialist/överläkare till Bröstradiologin, Mammograficentrum Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Specialist/överläkare till Bröstradiologin, Mammograficentrum Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Mammograficentrum Västernorrland är en enhet i framkant där ett av målen för verksamheten är att upptäcka bröstcancer i tidigt skede. Vi kombinerar ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt människovärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig service mot våra patienter och kvinnor. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har en stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

Tillsammans med kirurgen har vi en välfungerande bröstutredningsprocess med snabba flöden för patienten. Verksamheten växer och vi förstärker nu vårt team ytterligare och kanske är du den vi söker? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället, där du kan göra skillnad varje dag - På riktigt!

Arbetsuppgifter

Som bröstradiolog hos oss erbjuds du ett stimulerande och utvecklande arbete inom Bröstdiagnostik med stort eget ansvar. Du kommer att ingå i ett välfungerande läkarteam på 5 bröstradiologer med sammantaget lång erfarenhet och bred kompetens. Förutom mammografiscreening och kliniska utredningar deltar du i multidisciplinära konferenser samt deltar aktivt i undervisning och utveckling av verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistbevis i Radiologi och/eller Bild och Funktionsmedicin. För överläkarbefattning krävs flerårig välmeriterad klinisk tjänstgöring (minst 2 år) med bred och omfattande kunskap i sin specialitet och/eller relevant subspecialitet som krävs för arbete på respektive sektion. Dokumenterad undervisnings- och handledarvana (inklusive godkänd ST-handledarutbildning). Disputerad med aktiv forskning inom relevant ämnesområde är meriterande. Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer.

Vi ser att du som söker har god samarbetsförmåga, är noggrann och har ett gott kliniskt omdöme. Du ser det som självklart att ta ansvar för utbildning av framtida bröstradiologer, övriga kollegor och röntgenpersonal. Du arbetar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsmål, policyer och gällande lagstiftning.

Vill du vara med och påverka utvecklingen av framtidens bröstradiologi? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lars Beckman

Enhetschef

Telefon: 073-2711812

E-post: lars.beckman@rvn.se

Eric Arelöf

Enhetschef

Telefon: +4660182703

E-post: eric.arelof@rvn.se

Hans Wallin

Sveriges Läkarförbund

Telefon: +4660182707

E-post: hans.wallin@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Specialist/överläkare till Bröstradiologin, Mammograficentrum Sundsvall

Region Västernorrland