medrek.se

Vi söker dig, Specialistansvarig överläkare inom Gynekologi som vill vara med och leda vår fina verksamhet med hög patientnöjdhet.

Under 2017 flyttade vi in i nya, egendesignade lokaler på Nya Södertälje sjukhus med toppmoderna operationsavdelning och gynmottagning. Vi har en expanderande dagkirugisk verksamhet med mottagningsoperationer där vi bland annat genomför koniseringar och diagnostiska hysteroskopier. 
Vi är en mindre, dynamisk enhet med korta beslutsvägar. Du erbjuds hög delaktighet, stimulerande och varierande arbetsuppgifter samt goda utvecklingsmöjligheter. 

Välkommen till kvinnokliniken på Södertälje Sjukhus! 

Specialistansvarig överläkare inom Gynekologi på Södertälje sjukhus:  
Du kommer att vara medicinskt ansvarig för gynmottagningen, gynoperation samt den gynekologiska slutenvården. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och tillsammans med övriga kollegor driva utveckling av verksamheten. 

Verksamhetsområdet Kvinnor-Barn har ca 180 medarbetare, varav ca 21 läkartjänster inom Gynekologi och Obstetrik (inkl 5 ST-tjänster) och 8 barnläkartjänster. Som specialist ingår du i joursystemet och arbetar med både obstetrik och gynekologi. Du utgör en av nyckelpersonerna på kliniken. Det finns ett etablerat och gott samarbete med Karolinska Universistetssjukhus kring vård, utbildning och Fou verksamhet. Journalsystemet Take Care används gemensamt med Karolinska och primärvården. 

Dina personliga egenskaper:  
Du har ett starkt intresse för ledarskap och verksamhetsutveckling. Att få andra att växa är en av dina viktigaste drivkrafter. Du är ansvarsfull, flexibel, kreativ och positiv person med god självkännedom. Du har lätt för att samarbeta och gillar att bygga team, både med läkarkollegor och andra yrkeskategorier. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Dina kvalifikationer:  
Specialist inom gynekologi och obstetrik. Erfarenhet av ledarskap och gedigen kännedom om gynekologisk öppenvård och slutenvård. 
Forskningserfarenhet är meriterande, men inget krav. 

Anställningsform:  
Tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Heltid (dagtid), med jourtjänstgöring. Som specialistansvarig överläkare har du ett särskilt lönepåslag för uppdraget, utöver din grundlön. 

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Specialistansvarig överläkare inom Gynekologi, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-09

Ansök nu

Dela detta jobb