medrek.se

Specialistläkare akutsjukvård/allmänmedicin, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2020-10-18

Ansök nu

Specialistläkare akutsjukvård/allmänmedicin, Södertälje sjukhus

Vi är en växande grupp akutläkare och allmänläkare som, tillsammans med sjuksköterskor, undersköterskor och administrativ personal, driver och utvecklar en av Sveriges bästa akutmottagningar! Vårt verksamhetsområde har i uppdrag att tillgodose akut vård som faller inom kategorierna Akutmottagningen, Närkuten vuxna och Närakut barn.

Specialistläkare i allmänmedicin eller akutsjukvård, Södertälje sjukhus:  

Nu söker vi dig som letar efter en arbetsplats med högt i tak, korta beslutsvägar och möjlighet att själv bidra till utveckling och förbättring av din arbetsmiljö! Södertälje sjukhus är ett mindre akutsjukhus i storstaden. Akutsjukvården har sedan länge varit en av Södertälje sjukhus grundpelare. Vi har en strategisk placering vid stora genomfartsleder vilket leder till att vi blir ett brett sjukhus. Vi omhändertar årligen allt från traumapatienter till barn. Vi har ett uttalat akutsjukvårdsperspektiv och jobbar vardagar kl. 7.30--21.00 helt linjelöst. De senaste tre åren har akutmottagningen genomgått omfattande förändringar med nya lokaler, nytt arbetssätt och blivit ett eget verksamhetsområde. VI har sedan två år även uppdraget Närakuten barn och vuxna.

Vi fortsätter nu vår resa mot att bli den bästa akutmottagningen som vi kan bli! Vi jobbar för ett smidigt och medicinskt säkert flöde för alla våra patienter, med extra fokus på svårt sjuka patienter och patienter över 80 år. Vi strävar efter en bra utbildningsmiljö för alla läkare under utbildning, kandidater och andra studenter. Vi jobbar tillsammans över yrkesgrupperna för att ständigt förbättra allas vår arbetsmiljö genom medarbetardrivna förbättringsarbeten, genom hållbar schemaläggning och genom en inkluderande stämning. Vi satsar på rekrytering av personal i alla yrkeskategorier och har som mål att ha låg personalomsättning och minimera behovet av hyrpersonal.

Vill du vara med i vårt fortsatta arbete med att bli den bästa akutmottagning vi kan bli? Du vill vara en del av en mindre läkargrupp där varje medarbetare gör skillnad och förväntas bidra, inte bara med kliniskt kunnande utan även verksamhetsutvecklande arbete, handledning, utbildning och - om du är intresserad - även forskning.

Dina personliga egenskaper:  

Det krävs förtrolighet med yrkesrollen och bred medicinsk kunskap. Det är även viktigt att du är stresstålig och flexibel i ditt sätt att tänka samt har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi arbetar i lag med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor varför din plats i gruppen och den dynamik den skapar blir viktig.

Dina kvalifikationer:  

Specialistläkare i allmänmedicin eller specialistläkare i akutsjukvård.

Anställningsform:  

Heltid, men det kan diskuteras, att du är rätt person och har eget driv är det viktigaste för oss.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.

Bifoga både personligt brev och CV. Intervjuer sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Kontakt
Hillevi Nilsson 
Verksamhetschef VO Akut
contacticon phone 08-550 244 60

Fackliga representanter
Lina Gonzalez, 08-55024000

Referensnummer
171812

Dela detta jobb

Specialistläkare akutsjukvård/allmänmedicin, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus