medrek.se

Specialistläkare/Bitr Överläkare/Överläkare med tjänstgöring vid Patientområde Infektionssjukdomar

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

Specialistläkare/Bitr Överläkare/Överläkare med tjänstgöring vid Patientområde Infektionssjukdomar

Vi erbjuder
Karolinska Universitetssjukhuset har Sveriges största specialistenhet för infektionssjukvård och i vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, kvalitetsutveckling, forskning, och undervisning. Patientområdet och Vårdområdet för Infektionssjukdomar bedriver verksamhet både i Huddinge och Solna med såväl öppen- som slutenvård och har tillsammans cirka 350 anställda.  
 
Bland profilområden kan nämnas HIV, hepatit, immunbristsjukdomar, sepsis, svåra luftvägsinfektioner, tuberkulos, CNS-infektioner och tropikmedicin.  
 
Patientområdet och de associerade avdelningarna vid Karolinska Institutet utmärks också av en betydande forsknings- och utbildningsverksamhet av laborativ, translationell och klinisk karaktär, med ett flertal internationella samarbeten. 
 
Om tjänsten
Vi söker dig som är specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare inom Infektionssjukdomar. Tjänsten innefattar kliniskt arbete i slutenvård, dagvård och öppenvård samt jourtjänstgöring. Vi har en mycket stimulerande och forskningsaktiv miljö, där goda möjligheter för forskning och undervisning finns.  
 
Vi söker
 Vi förväntar oss att du är utvecklingsinriktad, positiv och har lätt för att jobba i multidisciplinära grupper och gärna samarbetar med andra yrkeskategorier.   
 
Du har förmåga att engagera och skapa ett positivt arbetsklimat.   
 
Kvalifikationer: 
Specialistkompetens inom Infektionssjukdomar. Intresse för hepatit är meriterande. Disputation och pågående forskning är meriterande, men inget krav. Särskilt stor vikt läggs vid personliga egenskaper.  
 
Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 
 
För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  
 
Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.
Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
Bevis om specialistkompetens  
Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
Bevis om docentur (i förekommande fall)  
Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  
Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 
 
Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  
 
Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.
 
Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Soo Aleman 
Patientflödeschef
contacticon phone 072-595 72 25
Lena Dillner 
Områdeschef-Funktion/Patient
contacticon phone 070-085 68 71

Fackliga representanter
Läkarföreningen, Christer Almgren-Lidman, tel 0723884120

Dela detta jobb

Specialistläkare/Bitr Överläkare/Överläkare med tjänstgöring vid Patientområde Infektionssjukdomar

Karolinska Universitetssjukhuset