medrek.se

Specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare till Patientflöde ryggsjukdomar

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare till Patientflöde ryggsjukdomar

Vi söker nu dig som är specialist i ortopedi eller neurokirurgi med intresse för ryggsjukdomar. Vår huvudsakliga verksamhet är högspecialiserad ryggkirurgi, som vi har ett regionansvar för. Välkommen till oss!
Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg.  
 
Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och Tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning.  
 
Vi erbjuder  
Arbete inom högspecialiserad akut och elektiv ryggkirurgi.  
 
Om tjänsten  
Arbete inom Patientflöde Ryggsjukdomar på avdelning, mottagning och operation framförallt i Solna, men arbete i Huddinge kan förekomma. Arbetets innehåll beror på dina kvalifikationer. 
 
Tjänsten gäller en tillsvidareanställning med start i början av september 2019. 
  
Kvalifikationer  
Legitimerad läkare med specialistkompetens inom ortopedi eller neurokirurgi. Erfarenhet av tidigare arbete inom området är meriterande, liksom vetenskaplig kompetens. 
 
Välkommen att söka!  
 
Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 
 
Befattningsnivå bestäms utifrån uppfyllelse av kriterier för respektive tjänstenivå. För biträdande överläkare och överläkare krävs, utöver specialistkompetens inom aktuell specialitet, minst tre respektive fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten efter erhållen specialistkompetens.
 
För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  
 
Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.
Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
Bevis om specialistkompetens  
Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
Bevis om docentur (i förekommande fall)  
Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  
Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 
 
Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  
 
Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.
 
Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Paul Gerdhem 
Läkare/Chef
contacticon mobile +46736-994409

Fackliga representanter
Läkarförbundet: Yvonne Dellmark, +46736681740, yvonne.dellmark@sll.se

Dela detta jobb

Specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare till Patientflöde ryggsjukdomar

Karolinska Universitetssjukhuset