medrek.se

-->

Vi erbjuder 
Medicinsk enhet (ME) Övre buk är en av fem sektioner inom Tema Cancer. Här utför vi högspecialiserad kirurgisk och onkologisk vård inom området övre GI. Vi utreder och behandlar diagnoser inom esofagus, ventrikel, duodenum, pankreas, lever och gallvägar.

Vår högspecialiserade kirurgiska verksamhet är väl etablerad som ensamutförare i regionen samt som Nationella vårdenheter för samtliga särskilt komplicerade kirurgiska cancerbehandlingar inom fältet. Vår enhet bedriver även ett omfattande forsknings-, undervisnings-, och utvecklingsarbete (FoUU). Vi leder, och deltar i flera kliniska studier med omfattande och synnerligen aktiva nationella och internationella nätverk. Vi är sedan 2020 ackrediterade som ett av 20 Europeiska Comprehensive Cancer Centers.

ME Övre buk har nyligen flyttat in i nya lokaler i Huddinge och arbetar enligt den nya verksamhetsmodellen där vi jobbar som Team. Dessutom är Karolinska ensamutförare av den onkologiska behandlingen för dessa diagnoser i Region Stockholm och därmed en av Nordens största enheter inom området. Vi har skapat en ny integrerad onkologisk enhet med spetskompetens inom fältet.

Enheten omfattar medicinsk behandlingsavdelning, akut bedömningsenhet med tillgång till platser på vårdavdelning samt en mottagningsdel. Verksamheten har ett nära samarbete med Centrum för kliniska cancerstudier som är en samarbetspartner inom Tema Cancer för genomförandet av kliniska studier på cancerpatienter.

Om tjänsten
Tjänsten innebär arbetsuppgifter med i första hand mottagningsarbete och deltagande i multidisciplinära konferenser. I tjänsten ingår FoUU tid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Anställningen är tillsvidare och på heltid, 40 timmar per vecka.

Vi söker
Vi söker en kollega som har vana att arbeta i team och multidisciplinärt. Samarbetsförmåga med olika personalkategorier är ett grundkrav liksom ett genuint intresse för cancer i övre GI.

Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna.

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistkompetens i onkologi.

Meriterande: Dokumenterat intresse för övre GI cancer samt intresse/erfarenhet av forsknings- och utvecklingsarbete.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Specialistläkare/biträdande överläkare i onkologi till ME Övre buk

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-12

Ansök nu

Dela detta jobb