medrek.se

Specialistläkare/Biträdande överläkare/Överläkare i Onkologi med inriktning på sarkom, neuroendokrina tumörer och tyreoideaonkologi

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Specialistläkare/Biträdande överläkare/Överläkare i Onkologi med inriktning på sarkom, neuroendokrina tumörer och tyreoideaonkologi

Tema cancer är ett av sju teman där Patientområde Bröst-, Endokrina tumörer och Sarkom ingår. Tema Cancer består av fem patientområden, två funktionsområden och ett område för vårdadministration.  

Vår vision ”Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården.  

Vi erbjuder 

Patientflödet (PF) Endokrina tumörer och Sarkom vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är en enhet inom Tema Cancer för högspecialiserad kirurgisk och onkologisk vård inom området Endokrina tumörer och Sarkom. Vi utreder och behandlar diagnoser inom tyreoidea, paratyreoidea, binjure, neuroendokrina tumörer och sarkom. Vi är ensamutövare av dessa diagnosgrupper i Stockholms Läns Landsting och är därmed Nordens största enhet inom området. Verksamheten har ett omfattande forsknings-, undervisnings- och utvecklingsarbete.  

Om tjänsten 

PF Endokrina tumörer och Sarkom erbjuder härmed en heltidstjänst för en specialist i onkologi med fokus på onkologisk behandling av sarkom, neuroendokrina tumörer och tyreoideacancer.  

Vi söker 

Vi söker en kollega som har vana att arbeta i team och multidisciplinärt. Samarbetsförmåga med olika personalkategorier är ett grundkrav. Ett genuint intresse för endokrina tumörer och sarkom och dess utveckling är också en förutsättning.  

Stor vikt läggs därför vid de personliga egenskaperna. 

Kvalifikationer 

Legitimerad läkare med specialistkompetens i onkologi. Dokumenterat intresse för endokrina tumörer och sarkom samt intresse/erfarenhet av forsknings-och utvecklingsarbete är meriterande.   

Varmt välkommen att söka!  

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:  

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

    Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Robert Bränström 
Läkare/Chef
 0725-18 35 53

Fackliga representanter

Läkarföreningen, Hanna Fredholm (kirurg), 070-259 18 01

Läkarföreningen, Li Jalmsell (onkolog), 072-469 86 31

 

Dela detta jobb

Specialistläkare/Biträdande överläkare/Överläkare i Onkologi med inriktning på sarkom, neuroendokrina tumörer och tyreoideaonkologi

Karolinska Universitetssjukhuset