medrek.se

Specialistläkare/ Biträdande överläkare/ Överläkare inom onkologi Tema Cancer, PO Bäckencancer

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-26

Ansök nu

Specialistläkare/ Biträdande överläkare/ Överläkare inom onkologi Tema Cancer, PO Bäckencancer

Vi erbjuder  
en möjlighet att vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av patientflödet blåscancer, som sedan 190101 har regionalt onkologiskt ansvar för behandling av urotelial cancer i Stockholmsregionen. Inom PF blåscancer bedrivs såväl utredning som kirurgisk och icke-kirurgisk behandling av maligna sjukdomar i urinvägarna. Inom patientflödet (PF) bedrivs därtill ett omfattande forsknings- och utvecklingsarbete. Arbetsplatsen är i nya lokaler på Karolinska sjukhuset. Vi har ett nära samarbete med urologer/ kirurger inom patientflödet.  
 
Om tjänsten  
Tjänsten är en onkologisk heltidstjänst förlagd inom patientflöde blåscancer och du kommer även att arbeta flödesövergripande inom övriga urologiska patientflöden som prostata- och njur-/ testikelcancer. Tjänstgöringen innefattar arbete med medicinsk onkologisk såväl som radioterapeutisk behandling inom slutenvård och öppenvård i Solna och vid Danderyds sjukhus. Deltagande i jourlinje tema cancer övergripande ingår.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som har urologisk erfarenhet och som är van att arbeta i team och multidisciplinärt. Viktigt är att du är intresserad av forskning och utveckling inom uroonkologi. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna.  
 
 
Kvalifikationer  
Legitimerad läkare med specialistkompetens inom onkologi samt erfarenhet inom uroonkologi.  
 
 
Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 
 
För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  
 
Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.
Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
Bevis om specialistkompetens  
Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
Bevis om docentur (i förekommande fall)  
Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  
Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 
 
Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  
 
Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.
 
Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Carina Berglund Nord 
Läkarchef
contacticon mobile +46700021523

Fackliga representanter
Läkarföreningen Magnus Hellström, epost: magnus.hellstrom@sll.se

Dela detta jobb

Specialistläkare/ Biträdande överläkare/ Överläkare inom onkologi Tema Cancer, PO Bäckencancer

Karolinska Universitetssjukhuset