medrek.se

Specialistläkare/Biträdande överläkare/Överläkare Onkologi eller Endokrinologi till patientflöde Endokrina tumörer och Sarkom

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Specialistläkare/Biträdande överläkare/Överläkare Onkologi eller Endokrinologi till patientflöde Endokrina tumörer och Sarkom

Tema cancer är ett av sju teman där Patientområde Bröst-, Endokrina tumörer och Sarkom ingår. Tema Cancer består av fem patientområden, två funktionsområden och ett område för vårdadministration.
 
Vår vision ”Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården.  
 
Vi erbjuder 
Patientflödet (PF) Endokrina tumörer och Sarkom vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är en enhet inom Tema Cancer för högspecialiserad kirurgisk och onkologisk vård inom området Endokrina tumörer och Sarkom. Vi utreder och behandlar diagnoser inom tyreoidea, paratyreoidea, binjure, neuroendokrina tumörer och sarkom.  
 
Vi är ensamutövare av dessa diagnosgrupper i Stockholms Läns Landsting och är därmed Nordens största enhet inom området. Verksamheten har ett omfattande forsknings-, undervisnings- och utvecklingsarbete.  
 
Om tjänsten 
PF Endokrina tumörer och Sarkom erbjuder härmed en heltidstjänst för en specialist i onkologi eller endokrinologi med fokus på behandling av sarkom, neuroendokrina tumörer och tyreoideacancer. 
 
Vi söker 
Vi söker en kollega som har vana att arbeta i team och multidisciplinärt. Samarbetsförmåga med olika personalkategorier är ett grundkrav. Ett genuint intresse för endokrina tumörer och sarkom och dess utveckling är också en förutsättning. Stor vikt läggs därför vid de personliga egenskaperna. 
 
Kvalifikationer 
Legitimerad läkare med specialistkompetens i onkologi eller endokrinologi. Dokumenterat intresse för endokrina tumörer och sarkom samt intresse/erfarenhet av forsknings-och utvecklingsarbete är meriterande.  
 
Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 
 
För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  
 
Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.
Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
Bevis om specialistkompetens  
Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
Bevis om docentur (i förekommande fall)  
Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  
Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 
 
Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  
 
Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.
 
Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Robert Bränström 
Läkare/Chef
contacticon mobile 0725-18 35 53

Fackliga representanter
Läkarföreningen, Hanna Fredholm (kirurg), Tel: 070-259 18 01, Li Jalmsell (onkolog), Tel: 072-469 86 31

Dela detta jobb

Specialistläkare/Biträdande överläkare/Överläkare Onkologi eller Endokrinologi till patientflöde Endokrina tumörer och Sarkom

Karolinska Universitetssjukhuset