medrek.se

Specialistläkare/ biträdande överläkare/ överläkare till Akut/Trauma/MSK radiolog - Bild & Funktion

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-03

Ansök nu

Specialistläkare/ biträdande överläkare/ överläkare till Akut/Trauma/MSK radiolog - Bild & Funktion

Vi erbjuder   
Ett tillfälle att vara en viktig del av vårt trauma akut och muskuloskeletal radiologiska verksamhet på Karolinska Universitetssjukhuset. Vi är fokuserade på att erbjuda högspecialiserad vård med spetskompetens för våra patienter.  
 
Vi erbjuder stimulerande arbete på vår dynamiska arbetsplats. Vårt profilområde inkluderar både diagnostisk radiologi och även interventioner. Vår enhet är forskningsinriktad med utmärkta möjligheter till utveckling. Hos oss kommer du att arbeta inom en grupp med skickliga kollegor och trevlig arbetsmiljö.   
 
Hos oss har du en möjlighet att vidareutbildas/utvecklas till en högspecialiserad akut/trauma och även muskuloskeletal radiolog. Med oss får du tillgång till den senaste och bästa radiologiska utrustningen och möjlighet att jobba i det Nya Karolinska sjukhuset.   
 
Om tjänsten   
Vi utlyser specialisttjänster inom trauma, akut och muskuloskeletal radiologi som är en del av funktionsområdet trauma och muskuloskeletal radiologi på Karolinska Universitetssjukhuset.   
 
Du ansvarar för daglig granskning av radiologiska bilder som omfattar slätröntgen, Datortomografi och även MRT. Du deltar i vår dagliga rondverksamhet. I tjänsten ingår jourtjänstgöring som fram- eller bakjour beroende på kompetens.   
 
Vi söker   
Specialistläkare som både är intresserad av och har erfarenhet inom trauma, akut och muskuloskeletal radiologi.   
 
Du är motiverad, noggrann, prestigelös med hög arbetsmoral. Du ser alltid till patientens bästa samt är en flexibel lagspelare som visar har ett positivt tänkande och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor.  
 
Du har empati för dina patienter och kollegor,du är stresstålig och säger ifrån när något är fel. Du trivs med ditt arbete och har ett naturligt driv framåt med en vilja för att bidra till förbättring och utveckling av verksamheten.  
 
Du är en bra kollega och delar Karolinskas värderingar som är ansvar, medmänsklighet och helhet.   
 
Kvalifikationer   
Legitimerad läkare med specialistkompetens inom radiologi.  
 
Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer. För biträdande överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års erfarenhet och för överläkarbefattning minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten utöver erhållen specialistkompetens samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad.   
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
 
Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 
 
För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  
 
Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.
Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
Bevis om specialistkompetens  
Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
Bevis om docentur (i förekommande fall)  
Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  
Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 
 
Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  
 
Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.
 
Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Subhash Srivastava 
Funktionsområdeschef
contacticon phone 072-469 87 87
contacticon mobile subhash.rivastava@sll.se

Fackliga representanter
Olof Jonmarker Läkarföreningen olof.jonmarker@sll.se
Yvonne Dellmark 073-668 17 40

Dela detta jobb

Specialistläkare/ biträdande överläkare/ överläkare till Akut/Trauma/MSK radiolog - Bild & Funktion

Karolinska Universitetssjukhuset