medrek.se

Specialistläkare/Biträdande överläkare /Överläkare till Den multisjuka äldre, tema Åldrande

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Specialistläkare/Biträdande överläkare /Överläkare till Den multisjuka äldre, tema Åldrande

Karolinska gör nu ytterligare satsningar för multisjuka äldre!

Vi erbjuder
Antalet multisjuka äldre med behov av akutsjukhusets resurser förväntas öka under de närmsta åren. Vi på Tema Åldrande har uppdraget att utveckla och beforska en högspecialiserad akutsjukhusgeriatrik som möter patienternas behov. Vi arbetar i flöden tillsammans med andra specialiteter för att tillgodose detta. 

Temat består av ca 300 medarbetare inom två medicinska verksamhetsområden. Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs i både Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 

Tema Åldrande har fått i uppdrag att starta en ny medicinsk enhet för multisjuka sköra äldre bestående av konsultteam och mottagningsverksamhet i både Solna och Huddinge. Vi söker därför en erfaren geriatriker som kommer att vara ansvarig för verksamheten och dess uppstart och utveckling samt en geriatriker till Multisjuka äldre. 

Vi söker
Vi söker nu två stycken specialistläkare till Multisjuka äldre.

Vi söker er som brinner för geriatrik och multisjuka sköra patienter. 


Kvalifikationer 
Krav: Specialistläkare inom geriatrik och befattningsnivån bestäms utifrån den sökandes kvalifikationer. 
 

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

 

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

 

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Specialistläkare/Biträdande överläkare /Överläkare till Den multisjuka äldre, tema Åldrande

Karolinska Universitetssjukhuset