medrek.se

Specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare till Intervention inom Funktion Bild & Funktion

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-03-08

Ansök nu

Specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare till Intervention inom Funktion Bild & Funktion

Verksamheten Radiologi Huddinge inom Bild och funktion bedriver högspecialiserad och bred radiologisk verksamhet, vilken omfattar såväl avancerade konferenser som forskning och utvecklingsarbete.

Vi erbjuder
Du som söker denna tjänst har möjlighet att ansluta dig till ett mycket väl sammansvetsat team som arbetar i en av Sveriges nyaste och modernaste miljöer. Du kommer att arbeta med erfarna och engagerade interventionister och röntgensjuksköterskor som tillsammans erbjuder vård, utbildning och forskning i världsklass.

Om tjänsten
På site Huddinge kommer du att arbeta framför allt med onko-, hepatobiliär- och urointervention samt delta i det sedvanliga radiologiska arbetet med ultraljud, granskning, rond och konferensverksamhet inom interventionell- och bukradiologi samt deltaga i jourarbete.

Du deltar i och bidrar till den interna kompetensutvecklingen inom Bild och Funktion. För dig som är nybliven specialist finns goda möjligheter till kompetensutveckling så som individuell fördjupning inom ett eller flera olika specialområden.

Du kommer också få möjlighet att delta i projekt inom forskning och medicinsk utveckling samt i vårt interna arbete för ständiga förbättringar. Vi följer kollektivavtal med 40 timmars arbetsvecka och har flextidsavtal.

Du är direkt underställd sektionschefen för Intervention på Radiologi Huddinge.

Vi söker
Vi söker en social, öppen och engagerad kollega, gärna med erfarenhet av interventionell radiologi.

Kvalifikationer
Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom medicinsk radiologi/bild och funktion. Hänsyn tas också till dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer.

För biträdande överläkare vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten samt definierat medicinskt ansvars- och kompetensområde liksom dokumenterad undervisning och handledning.

För överläkarbefattning krävs minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten samt definierat medicinskt ansvars- och kompetensområde liksom dokumenterad undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad.

Välkommen att söka!

 

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer. För biträdande överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års och för överläkarbefattning minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten utöver erhållen specialistkompetens samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad. 

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

 För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända. Skanna gärna.  

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Samtliga korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

 

Dela detta jobb

Specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare till Intervention inom Funktion Bild & Funktion

Karolinska Universitetssjukhuset