medrek.se

Specialistläkare/ biträdande överläkare/ överläkare till Patientflöde Rekonstruktiv plastikkirurgi

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-17

Ansök nu

Specialistläkare/ biträdande överläkare/ överläkare till Patientflöde Rekonstruktiv plastikkirurgi

Vi erbjuder 
En unik möjlighet att delta i den fortsatta uppbyggnaden av högspecialiserad plastikkirurgi på Sveriges modernaste universitetssjukhus, där vi ser ett ökande behov av avancerad rekonstruktiv plastikkirurgi. 
 
Om tjänsten 
Patientflöde Rekonstruktiv plastikkirurgi deltar med rekonstruktiv kirurgi inom ett stort antal områden, både efter trauma, brännskador och cancerkirurgi. Inom tumörverksamheten har vi idag ett nära samarbete med bland annat Bröstcentrum, Centrum för hudtumörer, Patientflöde huvud-hals-cancer, Patientområde bäckencancer och Patientflöde muskuloskeletala tumörer. Vi är också Sveriges största centrum för kirurgi vid könsdysfori.
 
Vi söker  
Vi söker en plastikkirurg med bred klinisk kompetens samt god samarbets- och initiativförmåga som vill arbeta med avancerad rekonstruktiv plastikkirurgi tillsammans med entusiastiska kollegor. Du bör trivas med teamarbete och ha ett intresse för forskning, undervisning och av att utveckla verksamheten. Intresse för och erfarenhet av mikrokirurgiska rekonstruktioner, rekonstruktioner efter brännskador och vid könsdysfori är meriterande då vi behöver förstärkning med dessa kompetenser. 
 
Befattningsnivå utifrån sökandes kvalifikationer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
 
Kvalifikationer  
Legitimerad läkare med specialistkompetens i plastikkirurgi och dokumenterad erfarenhet. Intresse för forskning och undervisning är en förutsättning och meriterande, disputation ett krav för överläkartjänst.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!
   
 
Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 
 
För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  
 
Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.
Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
Bevis om specialistkompetens  
Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
Bevis om docentur (i förekommande fall)  
Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  
Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 
 
Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  
 
Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.
 
Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Inkeri Leonardsson Schultz 
Läkare/Chef
contacticon mobile 0725-95 72 66

Fackliga representanter
Läkarförbundet, Jessica Gahm, 070-7336435

Dela detta jobb

Specialistläkare/ biträdande överläkare/ överläkare till Patientflöde Rekonstruktiv plastikkirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset