medrek.se

Specialistläkare/ biträdande överläkare/ överläkare till Thoraxradiologi

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Specialistläkare/ biträdande överläkare/ överläkare till Thoraxradiologi

Vi söker två specialistläkare till den thoraxradiologiska verksamheten i Huddinge.

Vi erbjuder
Inom Karolinska, där vård, forskning och utbildning är viktiga delar, erbjuder vi dig högspecialiserad professionell utveckling inom thoraxradiologi med möjlighet att utveckla såväl din kliniska kompetens som forskningsintresse. Vi har ett stort kunnande inom enheten, stora kontaktytor och bra samarbete med remitterande specialiteter inom lungmedicin, infektion-inflammation, hjärta-kärl och onkologi.

Om tjänsten 
Du förväntas att vara med och ta ansvar för enhetens kliniska arbete och fortsätta utveckling vilket ger goda möjligheter att påverka och att själv utvecklas. Vår ambition är att vara ledande inom vårt område. Forskningsintresse är en merit men inte ett krav då vi värdesätter hög klinisk kompetens.

Jourtjänstgöring ingår i tjänsten och är ett bra sätt att upprätthålla en allmän radiologisk kompetens.

Vi söker
Vi söker dig som är specialist inom radiologi och som är intresserad och vill fördjupa dig inom högspecialiserad Thoraxradiologi.

Du är engagerad, tydlig, har lätt att samarbeta och motivera dina medarbetare samt kan medverka till att skapa en god, professionell stämning på arbetsplatsen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav

  • Legitimerad läkare med specialistkompetens inom radiologi

Meriterande

  •  Erfarenhet som specialist i radiologi
  • Fördjupad kunskap inom thoraxradiologi
  • Tidigare erfarenhet av undervisning, ST-handledning och/eller forskningshandledning
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

 

Dela detta jobb

Specialistläkare/ biträdande överläkare/ överläkare till Thoraxradiologi

Karolinska Universitetssjukhuset