medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare.

Hälsocentralen Liden är en liten, hjärtlig hälsocentral i glesbygd, cirka fem mil väster om Sundsvall. Här arbetar en stabil personal med lång yrkeserfarenhet där vi för närvarande är tolv personer. Hälsocentralen Liden är en omtyckt arbetsplats där nära teamarbete och mångårig erfarenhet är en av framgångsfaktorn. Vi strävar efter ett gott bemötande, professionellt omhändertagande med personlig omtanke.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter två specialister i allmänmedicin till vår hälsocentral. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som familjeläkare i en stabil och trivsam arbetsgrupp. Som läkare hos oss lär du känna dina patienter. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation. Det finns goda möjlighet att arbeta med patientsäkerhets och kvalitetsprojekt på arbetsplatsen.

De 2 tjänsterna är fördelade på 2 olika tjänstgöringsgrader, på respektive 80-100% samt 50-80%. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin (alternativt annan lämplig specialistkompetens) med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har goda språkkunskaper i svenska språket.

För att trivas hos oss ser vi att du är kommunikativ och vill utveckla och förbättra arbetssätt. Du förväntas och förstår vikten av att hantera patientmöten och samarbete med kollegor på ett professionellt och patientsäkert sätt. Vi ser också att du är flexibel, det vill säga du har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du på ett effektivt sätt kan lösa dina arbetsuppgifter. Givetvis kommer vi ge dig fortlöpande stöttning och utbildning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling och innehar ett personligt kompetenskonto. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Är du intresserad av att bli en del i vårt team och vill vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Magnus Gerdin

Enhetschef

Telefon: +4669243922

E-post: magnus.gerdin@rvn.se

Eva Ulin

Sveriges Läkarförbund

E-post: eva.ulin@rvn.se

logga

Specialistläkare i allmänmedicin till Hälsocentralen Liden

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-02-06

Ansök nu

Dela detta jobb