medrek.se

Specialistläkare i bröstonkologi till Tema Cancer

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Specialistläkare i bröstonkologi till Tema Cancer

Vi erbjuder 

Patientflödet (PF) Bröst vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är en enhet inom Tema Cancer för högspecialiserad kirurgisk och onkologisk vård inom området Bröstcancer. Vi erbjuder härmed en heltidstjänst för en specialistläkare inom onkologi. Inom PF bedrivs därtill ett omfattande forsknings-, undervisnings- och utvecklingsarbete. Enheten befinner sig i stor förändring i och med flytt till NKS och införande av nya verksamhetsmodellen.  

Om tjänsten 

PF Bröst erbjuder härmed en heltidstjänst för en specialistläkare i onkologi.  

Vi söker 

Vi söker en kollega som har vana att arbeta i team och multidiciplinärt.  

Samarbetsförmåga med olika personalkategorier är ett grundkrav. Ett genuint intresse för bröstcancer och dess utveckling är också en förutsättning. Stor vikt läggs därför vid de personliga egenskaperna.  

Kvalifikationer 

Legitimerad läkare med specialistkompetens i onkologi. Dokumenterat intresse för bröstcancer samt intresse/erfarenhet av utvecklingsarbete är meriterande. Akademisk avhandling inom området är ett krav.  

Befattningsnivån bestäms utifrån sökandes kvalifikationer. För biträdande överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års och för överläkarbefattning minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten utöver erhållen specialistkompetens samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad.  

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända. Skanna gärna.  

Karolinskas meritförteckning för läkare – korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad 

Bevis om specialistkompetens 

Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall) 

Bevis om docentur (i förekommande fall) 

Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer 

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls, .rtf 

Samtliga korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under ”Ansökan läkartjänst”.  

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Christina Linder Stragliotto 
Läkare/Chef
 072-580 86 33

Fackliga representanter
Hanna Fredholm

 

Dela detta jobb

Specialistläkare i bröstonkologi till Tema Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset