medrek.se

Vi erbjuder
GI Endoskopi inom medicinska enheten Övre Buk, Tema Cancer, ansvarar för praktiskt taget all gastrointestinal endoskopi på Karolinska, både i Solna och i Huddinge. Vi har ett brett uppdrag som innebär allt från basal diagnostisk endoskopi till specialiserad och högspecialiserad endoskopisk intervention inom områden som ERCP, endoskopiskt ultraljud och endoskopisk resektion av tidig cancer eller förstadium till cancer. 

Endoskopienheter finns på båda sajterna och alla enheterna är nybyggda, i toppklass och utformade för att ge de bästa förutsättningarna för verksamhet och utveckling under många år.

Vi har ett mycket nära samarbete med hepatologi, pankreatologi, lever-gallvägskirurgi, pankreaskirurgi och esofagus-ventrikel-kirurgi samt luminal gastroenterologi med IBD-vård och neurogastroenterologi.

Vi har en beredskapslinje för båda sajterna där vi i ökande omfattning deltar med akuta endoskopier på kvällar, nätter och helger.

Inom de specialiserade områdena ligger vi i frontlinjen både i storlek, forskning och utveckling. Vi tar upp nya endoskopiska metoder och arbetssätt, för att bättre kunna serva remittenterna och ge nya möjligheter och kvalitet för patienterna.

Samtidigt värnar vi uppdraget för diagnostisk endoskopi under vägledning av sjukhusets värderingar AnsvarMedmänsklighet och Helhetssyn.

Vi söker nu specialistläkare i gastroenterologi.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna omfattar planerad GI endoskopi på någon av våra skopienheter i Solna eller Huddinge. Det innebär att tjänsten inte har en fast geografisk placering men det möjliggör å andra sidan deltagande i mer avancerad endoskopisk intervention utifrån personlig förmåga.

Arbetet innefattar utvecklingsarbete och efterhand även forskning och undervisning.

Tjänstgöring inom andra gastroenterologiska områden kan förekomma i mindre omfattning.

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse av gastrointestinal endoskopi, forskning och utbildning. Du bör vara intresserad av framöver/så småningom söka forskarutbildning inom området.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som utvecklingsinriktad, initiativrik, flexibel, empatisk förmåga och bidragande till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer
Krav: Specialistläkare i medicinsk gastroenterologi och hepatologi

Meriterande: Intresse för forskning och undervisning men ännu inte genomgått forskarutbildning

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Specialistläkare i gastroenterologi

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-28

Ansök nu

Dela detta jobb