medrek.se

Specialistläkare i kirurgi till Patientflöde Lever- och Pankreaskirurgi

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-17

Ansök nu

Specialistläkare i kirurgi till Patientflöde Lever- och Pankreaskirurgi

Vi söker en specialistläkare till vår verksamhet inom patientflödet för lever- och pankreaskirurgi på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Om tjänsten
Övre buk är en av fem medicinska enheter inom Tema Cancer. Medicinsk enhet Övre buk bedriver högspecialiserad vård vid såväl cancersjukdomar som benigna tillstånd i organen i bukens övre del. Vi utreder och behandlar diagnoser inom esofagus, ventrikel, duodenum, pankreas, lever och gallvägar. Vår högspecialiserade kirurgiska verksamhet är väl etablerad som ensamutförare i regionen, samt som nationell vårdenhet för samtliga särskilt komplicerade kirurgiska cancerbehandlingar. 

Vid vår medicinska enhet bedrivs även ett omfattande forsknings-, undervisnings- och utvecklingsarbete. Vi bedriver ledande klinisk och translationell forskning och vi har en ledande roll i ett stort antal kliniska studier inom ramen för nationella och internationella studienätverk.

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och utveckla verksamheten i patientflödet för lever- och pankreaskirurgi vid Karolinska universitetssjukhuset. Som specialistläkare inom lever- och pankreaskirurgin får du möjlighet att utveckla vården för patienter vid landets största, och sannolikt mest avancerade, enhet för högspecialiserad lever-, gallvägs- och pankreaskirurgi.

Vi söker 
Vi söker en specialistläkare i kirurgi med intresse för ämnesområdet lever- och pankreaskirurgi. Du har erfarenhet av att arbeta i team och multidisciplinärt. God samarbetsförmåga med olika personalkategorier är ett grundkrav.

Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna.

Kvalifikationer 
Legitimerad läkare med specialistkompetens i kirurgi. Du har stort intresse för forskning och utbildning.

Pågående forskningsprojekt inom övre abdominell cancerkirurgi och kompetens inom minimalinvasiv kirurgi är meriterande.

Anställningsform:
Anställningen är tillsvidare och på heltid, 40 timmar per vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Specialistkompetenta läkare

Arbetsplats
Stockholm

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Ernesto Sparrelid 
Sektionschef
contacticon phone 08–58580306
contacticon mobile 072-4682090

Fackliga representanter
SACO, Stefan Gilg, 070-267 77 22

Referensnummer
169332

Dela detta jobb

Specialistläkare i kirurgi till Patientflöde Lever- och Pankreaskirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset