medrek.se

Specialistläkare i urologi med fokus på avancerad blåscancer

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-16

Ansök nu

Specialistläkare i urologi med fokus på avancerad blåscancer

Om oss

Vi utlyser nu en specialistläkartjänst inom urologi med fokus på avancerad blåscancer och robotkirurgi. Tjänsten fokuserar främst på omhändertagandet av patienter med avancerad urinblåsecancer men du kommer även att arbeta flödesövergripande med övriga urologiska patientflöden och vara en del i utveckling av robotkirurgin på Karolinska.
Här arbetar vi multiprofessionellt och multidisciplinärt i en högteknologisk vårdmiljö där vården integreras med forskning och utbildning. Vi har ett av Europas största centrum för robotassisterad urologisk kirurgi och hos oss genomförs bland annat regionens samtliga cystektomier för avancerad blåscancer. 
Tjänsten är huvudsakligen förlagd till Karolinska i Solna, men tjänstgöring på Karolinska i Huddinge kan förekomma.

Om tjänsten

I arbetsuppgifterna ingår både mottagningsarbete, avdelningsarbete och operationer med fokus på robotassisterade cystektomier. Bakjour ingår i tjänsten. I tjänsten ingår också undervisning och forskning samt att delta och driva utvecklings- och förbättringsarbete i syfte att utveckla vården för den här patientgruppen.

Vi söker

Vi söker dig som är öppen, lyhörd, konstruktiv och med god samarbetsförmåga samt vana att arbeta i team och multidisciplinärt. Du har ett eget driv och nyfikenhet till ständigt lärande med intresse för forskning och utbildning samt med ett starkt intresse för utveckling av verksamheten. 

Du bör kunna arbeta under press vid akuta, svåra medicinska frågeställningar. 

Du skall vara specialist i urologi med hög kompetens inom stå robotassisterad urologisk kirurgi. Du ska ha mycket god erfarenhet av och självständigt kunna assistera vid robotassisterade cystektomier, robotassiterade prostatektomier samt rekonstruktiva ingrepp på urinvägarna som utförs i robot. 

Kvalifikationer
Krav:

  • Svensk läkarlegitimation
  • Specialistbevis i Urologi
  • Bakjourskompetent
  • Gedigen erfarenhet som assistent inom robotassisterad cystektomi
  • Disputerad
  • Pågående forskning inom urologi

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet inom administrativt ansvarsområde

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb(öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Specialistläkare i urologi med fokus på avancerad blåscancer

Karolinska Universitetssjukhuset