medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Hudkliniken i Sundsvall ingår i Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion. Vi arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet och vårdkvalitet ständigt upprätthålls, utvecklas och förbättras i enlighet med våra mål. Antalet läkarbesök till kliniken uppgår till cirka 6.800 patienter per år och till sjuksköterska inom hudmottagningen är antalet besök cirka 1.100 per år.

På kliniken har vi ett nära samarbete mellan yrkeskategorierna, en härlig gemenskap och ett kamratligt klimat. Nu söker vi specialistläkare med till vår verksamhet i Sundsvall! Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Som specialistläkare på Hudkliniken arbetar du med mottagningsarbete. Till oss kommer patienter från hela Västernorrland för utredning. De huvudsakliga diagnos-grupperna vid kliniken utgörs av hudtumörer, psoriasis, eksem och andra hudsjukdomar. I rollen kommer du att vara en delaktig i uppstarten av projektet Teledermatoskopi tillsammans med Primärvården. Vi kommer inom närmsta tiden att förändra vårt mottagningsarbete där du som läkare kommer att arbeta i team tillsammans med sjuksköterska.

Hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag. Arbete på annan ort kan förekomma då vi är en länsklinik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom dermatologi. För rollen krävs att du har god kunskap i svenska språket, lägst motsvarande nivå C enligt Europarådets nivåskala och har en språklig analytisk förmåga. Vi värdesätter ett stimulerande samarbete, såväl den interna samverkan som att samverka med externa aktörer.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du som söker är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du är ansvarstagande och strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi ser också att du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningen avser tillsvidareanställning med tillträde 2023-02-01 eller enligt överenskommelse.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-15

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie Svedberg

Enhetschef

Telefon: +4660181298

E-post: marie.svedberg2@rvn.se

 

Jonas Wallinder

Medelpads läkarförening

Telefon: +4660145548

E-post: jonas.wallinder@rvn.se

logga

Specialistläkare inom dermatologi till Hudkliniken, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-15

Ansök nu

Dela detta jobb