medrek.se

Specialistläkare inom reumatologi till Patientområde Gastro, Hud, REUMA

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-03

Ansök nu

Specialistläkare inom reumatologi till Patientområde Gastro, Hud, REUMA

Reumatologi inom Patientområdet Gastro/Hud/Reuma vid Karolinska Universitetssjukhuset är Sveriges största reumatologiska verksamhet. Vi erbjuder högspecialiserad vård till patienter med både vanliga och ovanliga reumatologiska sjukdomar. Vi ansvarar för all reumatologisk slutenvård och en stor del av den reumatologiska öppenvården inom Region Stockholm. Vi bedriver reumatologisk slutenvård i Solna och reumatologisk dagvård och specialistöppenvård både i Solna och Huddinge. 
 
Vi arbetar i en miljö som främjar FOUU-verksamheten, vilket innebär att forskning, undervisning och utveckling är viktiga delar av patientområdet Gastro/Hud/Reuma.  
 
Om tjänsten 
Tjänsten innefattar kliniskt arbete i slutenvård, dagvård och öppenvård (Huddinge och Solna). 
 
Vi söker 
Till dina personliga egenskaper hör målmedvetenhet, engagemang, nyfikenhet och god samarbetsförmåga med såväl läkarkollegor som övrig personal. Du är initiativrik, utvecklingsorienterad och drivande med genuint intresse för reumatologi och reumatologisk forskning. 
 
Kvalifikationer 
Legitimerad läkare med specialistkompetens inom reumatologi 
 
Varmt välkommen att söka! 
 
Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 
 
För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  
 
Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.
Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
Bevis om specialistkompetens  
Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
Bevis om docentur (i förekommande fall)  
Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  
Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 
 
Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  
 
Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.
 
Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Hamed Rezaei 
Patientflödeschef
contacticon phone hamed.rezaei@sll.se
contacticon mobile 072-584 08 10

Fackliga representanter
Läkarföreningen: Tomas Zweig, tomas.zweig@sll.se

Dela detta jobb

Specialistläkare inom reumatologi till Patientområde Gastro, Hud, REUMA

Karolinska Universitetssjukhuset