medrek.se

Specialistläkare med inriktning kardiologi, kranskärlssjukdom

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-19

Ansök nu

Specialistläkare med inriktning kardiologi, kranskärlssjukdom

Vi erbjuder  

Patientflöde kranskärlssjukdom ansvarar för vården av patienter inom hela spektrat kranskärlssjukdom (stabil och akut) vid Karolinska Universitetssjukhuset.  

Verksamheten bedrivs, med patienten i centrum, i interprofessionella team. Med Värdebaserad vård som grund, en del av Karolinskas nya verksamhetsmodell, följer vi hela vårdflödet och uppföljningen sker baserat på utfallsmått som är betydelsefulla för patienten.  

Om tjänsten  

Som specialistläkare i kardiologi inom patientflöde kranskärlssjukdom med inriktning hjärtinfarktvård innefattar dina arbetsuppgifter huvudsakligen arbete på avdelning samt mottagningen.  

Du kommer även i viss mån delta i de allmänna schemaraderna inklusive jourverksamhet vid Tema Hjärta och Kärl. Verksamheten bedrivs både i Huddinge och Solna.   

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom kardiologi.

Du har mycket goda kunskaper om omhändertagande vid stabil och akut kranskärlsjukdom samt kardiovaskulär prevention. Intresse och engagemang i utbildning, utvecklingsarbete och forskning är meriterande.  

Arbetet förutsätter flexibilitet och god samarbetsförmåga med alla personalkategorier.

Varmt välkommen med din ansökan!

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:  

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Linda Mellbin 

Läkare/Chef
 08-517 717 18

Fackliga representanter

Läkarföreningen Kari Feldt 08-585 80 000

Dela detta jobb

Specialistläkare med inriktning kardiologi, kranskärlssjukdom

Karolinska Universitetssjukhuset