medrek.se

Specialistläkare med profil inom artroplastik till Rekonstruktiv Ortopedi

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-07-14

Ansök nu

Specialistläkare med profil inom artroplastik till Rekonstruktiv Ortopedi

Sektionen Rekonstruktiv Ortopedi erbjuder specialiserad och högspecialiserad ortopedisk sjukvård. Enheten har spetskompetens inom områdena ortopedisk tumörkirurgi, rygg-, ledprotes samt deformitetskirurgi.

Vi söker nu en engagerad ortopedspecialist som vill vara med och utveckla extremitetsdeformitet verksamhet som gynnar patientflöden inom såväl rekonstruktiv ortopedi som akut ortopedi och trauma.

Arbetsuppgifter
Vi har nu behov av att förstärka organisationen med ytterligare en kompetent ortoped, i första hand med inriktning på artroplastikverksamhet. Vi söker därför dig som är specialist i ortopedi, har ett gott omdöme, trivs att arbeta i en produktiv miljö, har goda referenser och drivs av en vilja att bedriva ett kontinuerligt förbättringsarbete i den kliniska vardagen.

Du är direkt underställd sektionschefen för Rekonstruktiv Ortopedi.

Anställningsform
Tillsvidareförordnande som specialistläkare samt tillsvidareanställning i din grundprofession. 100% tjänstgöring. Önskat startdatum 17 september 2020.

Kvalifikationer
Specialistläkare inom Ortopedi. Den sökande ska även ha erfarenhet av artroplastikverksamhet och verkat inom trauma/akut vård.

Följande utbildning/arbetslivserfarenheter är meriterande för tjänsten:
- Forskningsmeriter inom artroplastikfältet
- Erfarenhet från aktivt kliniskt arbete med artroplastik i team

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
- Bevis om specialistkompetens  
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
- Bevis om docentur (i förekommande fall)  
- Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

Välkommen med din ansökan!

 

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet.

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Specialistkompetenta läkare

Arbetsplats
Solna och Huddinge

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Karl-Åke Jansson 
tf Sektionschef
contacticon phone 0706-76 87 38
contacticon mobile karl-ake.jansson@sll.se

Fackliga representanter
Läkarföreningen, Emmy Nyqvist, emmy.nyqvist@sll.se

Referensnummer
170576

Dela detta jobb

Specialistläkare med profil inom artroplastik till Rekonstruktiv Ortopedi

Karolinska Universitetssjukhuset