medrek.se

Specialistläkare, Närsjukvårdskliniken i Finspång

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-17

Ansök nu

Specialistläkare, Närsjukvårdskliniken i Finspång

Vill Du vara med och utforma framtidens vård i nya Finspångs Vårdcentrum?

Välkommen till Finspång! Med ett stabilt näringsliv som expanderar, ett nyrenoverat Kulturhus och en av landets modernaste bad- och friskvårdsanläggningar ökar vårt invånarantal. Den gamla bruksorten har förvandlats till en högteknologisk stad med ett brett utbud som lockar många besökare. Närvårdskliniken i Finspång tillhör Primärvårdscentrum (PVC). Vårt mål är att vara en attraktiv arbetsplats genom att främja en arbetsmiljö som ger balans mellan arbete och fritid. Inom verksamheten i Finspång finns, utöver Närvårdsklinik som innefattar LAH, närvårdsavdelning och nattorganisation, en rehaborganisation, primärvård och distriktssköterskemottagning, egen jourmottagning och laboratorium med utbyggd service i samma hus. Totalt består verksamheten av cirka 250 medarbetare i många olika befattningar. Kännetecknande för verksamheten är god samverkan mellan enheterna och olika yrkesgrupper. Vi har också ett nära samarbete med Finspångs kommun gällande framförallt hemsjukvård för våra gemensamma invånare. Vintern 2020 planeras en flytt för hela verksamheten till nybyggnationen, Finspångs Vårdcentrum.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig specialistläkare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi arbetar med flexibla lösningar i samverkan med Finspångs kommun. Du kommer att ingå i ett mindre team av specialistläkare och underläkare vid Närsjukvårdskliniken. Kliniken består av en vårdavdelning med 16 vårdplatser, en LAH-verksamhet med palliativt omhändertagande i hemmet och också specialistmottagning för minnesutredning, kardiologi, endokrinologi samt för uppföljning av strokedrabbade patienter och dagrehabilitering för dem med neurologiska sjukdomar. I samverkan med Rehabmedicinska kliniken på Universitetssjukhuset i Linköping kommer också åtta platser för intensivrehabilitering att öppnas.

Utbildning och erfarenhet
Du har goda medicinska kunskaper, är legitimerad läkare, gärna med specialistkompetens i geriatrik, invärtesmedicin, allmänmedicin eller palliativ medicin. Vidare har du ett intresse av att ta hand om patienter inneliggande på kliniken men brinner också för att tillsammans med patient, anhöriga och annan vårdpersonal planera och följa upp en fortsatt god vård utanför sjukhuset. Du innehar svensk läkarlegitimation samt svenska språkkunskaper motsvarande lägst nivå Svenska C1. Då resor kan förekomma är B-körkort ett krav.

Personliga egenskaper
Vi tror att du har lätt för att samarbeta tillsammans med andra, men samtidigt förmågan att agera självständigt. Du lyssnar, kommunicerar och löser situationer på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande såväl mot kollegor, patient som anhöriga. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver processer vidare. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Ett professionellt förhållningssätt i patientarbetet är självklart för dig. I stressade situationer klarar du av att hålla dig lugn och stabil för patientens bästa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att du är rätt person i vår verksamhet.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad på 100 %. Tillträde per omgående eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Annette Karlsson, 070-342 23 38.
MLA/Specialistläkare Zahra Shakeri, 072-944 62 97.

Facklig företrädare för Läkarförbundet Bo Tillander, bo.tillander@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 april 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200415. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Dela detta jobb

Specialistläkare, Närsjukvårdskliniken i Finspång

Finspångs kommun