medrek.se

Geriatriken är ett eget processorienterat verksamhetsområde och omfattar alla geriatrikens ben såsom akut geriatrik, ortogeriatrik, strokerehabilitering och öppenvård i form av minnesmottagning, multisjukamottagning samt osteoporosmottagning. Därutöver ingår palliativ slutenvård , ASIH samt SÄBO. Vi ser vården av våra sköra äldre som ett av våra viktigaste profilområden och har sedan lång tid länets enda mottagning för multisjuka äldre. Vi har fått ett utökat uppdrag inom geriatrik och just nu bygger vi en teknisk plattform för distansdiagnostik och utvecklad hemsjukvård i nära samverkan med primärvården och kommunerna. 

Specialistläkare/Överläkare på Södertälje sjukhus:  
Vi söker i detta expansiva skede ytterligare en specialistkollega. Tjänsten är kombinerad med 20 % administrativ tid för att vara ST-/underläkaransvarig på VO Geriatrik.

Dina kvalifikationer: 
Specialist inom geriatrik alternativt närliggande specialitet: allmänmedicin, internmedicin eller neurologi. Du har en bred medicinsk kompetens då dagens geriatrik är en komplex vårdform.

Dina personliga egenskaper:  
Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt, är serviceinriktad och kan arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du kommer att ha kontakt med olika typer av patienter och yrkeskategorier i olika arbetsmiljöer vilket innebär att du är flexibel och har god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du har ett intresse för verksamhetsutveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:  
Tillsvidareanställning som specialistläkare/överläkare. 

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Specialistläkare/Överläkare (ST-/underläkaransvarig) Geriatriken, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb