medrek.se

logga

Specialistläkare/överläkare till Infektionskliniken Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Specialistläkare/överläkare till Infektionskliniken Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Infektionskliniken ingår i Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion och ansvarar för hela Västernorrlands län med 245.000 invånare. Vi arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet och vårdkvalitet ständigt upprätthålls, utvecklas och förbättras i enlighet med våra mål.

På infektionskliniken är vi ett sammansvetsat personalteam. Vi är knappt 60 medarbetare varav 12 läkare och söker nu ytterligare en kollega. Vi har en modern vårdavdelning i bottenplan med 19 isoleringsrum och egen akutmottagning, tidsbokade mottagningar och vaccinationer. Vi har fast digital infektionskonsult till länsdelssjukhusen samt regelbundna ronder med mikrobiologen, IVA och ortopedkliniken. Vi bedriver även antibiotikaronder och har undervisning för läkarstudenter under regionaliserad läkarutbildning.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar att ansvara för medicinsk utredning, bedömning och behandling av patienter. I arbetet ingår även självständig bakjourtjänstgöring samt rondarbete på helgdagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har specialistkompetens inom infektionssjukdomar utfärdad av socialstyrelsen. För arbete som överläkare krävs flerårig välmeriterad klinisk tjänstgöring med bred kunskap inom specialiteten samt dokumenterad undervisnings- och handledarvana, inklusive godkänd ST-handledarutbildning.

Du är lugn och stabil med förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar även i pressande situationer. Vidare har du förmåga att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du tar hänsyn till verksamhetens bästa. Teamarbete och verksamhetsutveckling är viktigt så du bör ha god samarbetsförmåga samt att du gärna utbyter kunskap och erfarenheter med andra inom arbetsgruppen, oavsett profession.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-25

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Håkan Ekvall

Enhetschef

Telefon: +4660181710

E-post: hakan.ekvall@rvn.se

Johanna Repo

SACO

Telefon: 0722-01 14 12

Mobiltelefon: 0722-01 14 12

E-post: johanna.repo@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Specialistläkare/överläkare till Infektionskliniken Sundsvall

Region Västernorrland