medrek.se

Specialistläkare/överläkare, VO Geriatrik, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-30

Ansök nu

Specialistläkare/överläkare, VO Geriatrik, Södertälje sjukhus

Geriatriken är ett eget processorienterat verksamhetsområde och omfattar flertal processer inom geriatriken såsom akut geriatrik, ortogeriatrik, strokerehabilitering och öppenvård i form av minnesmottagning, multisjukamottagning samt osteoporosmottagning. Därutöver ingår palliativ slutenvård, ASIH samt SÄBO. Vi ser vården av våra sköra äldre som ett av våra viktigaste profilområden och har sedan lång tid länets enda mottagning för multisjuka äldre. Vi har fått ett utökat uppdrag inom geriatrik och just nu bygger vi en teknisk plattform för distansdiagnostik och utvecklad hemsjukvård i nära samverkan med primärvården och kommunerna. 

Specialistläkare/överläkare på Södertälje sjukhus:  

Vi söker specialistläkare till geriatriska öppen- och slutenvården och palliativ medicin/ASIH. För arbete på palliativ avdelning/ASIH är specialistkompetens inom palliativ medicin önskvärt.

Dina personliga egenskaper:  

Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt, är serviceinriktad och kan arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du kommer att ha kontakt med olika typer av patienter och yrkeskategorier i olika arbetsmiljöer vilket innebär att du är flexibel och har god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du har ett intresse för verksamhetsutveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  

Specialist inom geriatrik alternativt närliggande specialitet: allmänmedicin, internmedicin/endokrinolog med erfarenhet av osteoporosbehandling eller neurologi, palliativ medicin. Du har en bred medicinsk kompetens då dagens geriatrik är en komplex vårdform.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Dela detta jobb

Specialistläkare/överläkare, VO Geriatrik, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus