medrek.se

Specialistläkare/överläkare, VO Geriatrik, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Specialistläkare/överläkare, VO Geriatrik, Södertälje sjukhus

Geriatriken är ett eget verksamhetsområde som omfattar allt från akut geriatrik, geriatrisk ortopedi- och strokerehabilitering till öppenvård i form av minnes-, multisjuka- och osteoporosmottagning. Därutöver ingår även palliativ slutenvård, ASIH samt SÄBO.

På Södertälje sjukhus ser vi vården av äldre som ett av våra viktigaste profilområden och vi har som ambition att ligga i framkant med utvecklingen av framtidens äldrevård. Vi arbetar intensivt med samarbeten mellan slutenvård och öppenvård och driver sedan en tid tillbaka länets enda mottagning för multisjuka äldre. I och med att vi har fått ett utökat uppdrag inom geriatriken bygger vi nu en teknisk plattform för distansdiagnostik i samarbete med våra verksamhetsområden Internmedicin och Akut. Dessutom utvecklar vi hemsjukvården i nära samverkan med andra verksamheter, primärvården och kommunerna. 

Specialistläkare/överläkare på Södertälje sjukhus:  

Nu söker vi en specialistläkare till vår geriatriska öppen- och slutenvård. Erfarenheter i palliativ medicin och ASIH är meriterande. Här får du möjlighet att, tillsammans med flera entusiastiska kollegor, utveckla framtidens vård som ger fler möjligheter och större trygghet för våra sköraste patienter.

Dina personliga egenskaper:  

Vi ser att du som person har ett positivt förhållningssätt och ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Du är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i team. Eftersom du kommer ha kontakt med patienter med varierande behov och yrkeskategorier i olika arbetsmiljöer behöver du vara flexibel och ha en god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  

Du är specialist inom geriatrik alternativt närliggande specialitet: allmänmedicin, internmedicin/endokrinolog med erfarenhet av osteoporosbehandling eller neurologi, palliativ medicin. Du har en bred medicinsk kompetens då dagens geriatrik är en komplex vårdform.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Kontakt
Johannes Linke 
Tf Verksamhetschef/ Överläkare
contacticon phone 08-550 243 39

Fackliga representanter
Läkarförbundet, Noemi Katz 08-550 24000

Referensnummer
171670

Dela detta jobb

Specialistläkare/överläkare, VO Geriatrik, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus