medrek.se

Specialistläkare till ANOVA

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-09-22

Ansök nu

Specialistläkare till ANOVA

Är du specialist i psykiatri och har en sexualmedicinsk eller sexologisk högskoleutbildning? Vill du arbeta i ett multidiciplinärt team med många dynamiska medarbetare? Då är det kanske dig vi söker.

Vi erbjuder

  • En dynamisk arbetsplats med bred sexual- och tranmedicinsk kompetens såväl kliniskt som forskningsmässigt

  • Arbete i multidisciplinära team

  • Individuellt anpassad introduktion

  • Kollegialt arbetsklimat

Om oss
ANOVA (f.d. Centrum för Andrologi och Sexualmedicin), är en multidisciplinär verksamhet på tvärvetenskaplig grund för behandling, utveckling och forskning inom Andrologi, Sexualmedicin och Transmedicin. Vårt övergripande uppdrag är att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa, sexuellt våld och att utreda och behandla personer med könsdysfori.

På mottagningen arbetar läkare (endokrinologer, androloger, urologer, laboratorieläkare, psykiater och rättspsykiater), sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, psykologer, psykoterapeuter, kuratorer och administrativ personal. Vi samverkar omkring patienten i multidisciplinära team. Flertalet av oss har sexologisk och sexualmedicinsk kompetens. Vi är en högspecialiserad verksamhet, aktiv forskning, undervisning och utveckling ingår som en naturlig del av verksamheten.

Den Sexualmedicinska delen tar emot och utreder personer för såväl farmakologisk som psykoterapeutisk behandling av sexuell dysfunktion, kompulsiv sexuell störning och sexuell avvikelse. Den Transmedicinska delen genomför diagnostiska utredningar, endokrinologisk behandling, koordinering av andra könsbekräftande medicinska behandlingar, stödja personer under den medicinska och sociala transitionen för vuxna personer med könsdysfori

Vi söker nu ytterligare en psykiater.

Om tjänsten
Som psykiater hos oss kommer du att i att arbeta i det sexualmedicinska och transmedicinska teamet. I arbetet ingår diagnostiska bedömningar och psykiatrisk behandling av patienter med kompulsiv sexuell störning, sexuella avvikelser, sexuell dysfunktion, och patienter med könsdysfori. Arbetet bedrivs i nära samarbete med psykologer, socionomer, sjuksköterskor och androloger i respektive team.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga. Du är flexibel och nyfiken och är intresserad av att arbeta i ett multidiciplinärt team med många dynamiska medarbetare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav: Du är legitimerad läkare med specialistbevis inom psykiatri och har en sexualmedicinsk eller sexologisk högskoleutbildning.

Meriterande: Erfarenhet av våra patientgrupper och av personer med autismspektrum problematik är meriterande liksom forskarutbildning eller forskningsintresse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, infektion, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter
Namn
Mikael Rydén
Telefon
0736995215

Namn
Läkarföreningen
Telefon
lakarforeningen.karolinska@sll.s

Dela detta jobb

Specialistläkare till ANOVA

Karolinska Universitetssjukhuset