medrek.se

Specialistläkare till barnradiologi

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-30

Ansök nu

Specialistläkare till barnradiologi

Vi erbjuder
Barnradiologin vid Karolinska Universitetssjukhuset är Sveriges största barnradiologiska avdelning utrustad med den senaste teknologin. Vi tar emot barn och ungdomar mellan 0-18 år. Vårt uppdrag är inriktat på högspecialiserad barnradiologisk diagnostik. Vi servar ett stort antal barnspecialiteter inkluderande avancerad barnkirurgi, barnortopedi, barnonkologi, barnkardiologi samt en stor neonatal- respektive barnintensivvårdsklinik. Verksamhet bedrivs på såväl på Nya Karolinska sjukhuset i Solna som Karolinska Huddinge.  
 
Akutverksamheten utgör en stor del av vår verksamhet, dygnet runt.  
Vårt fokus är att ha barnet i centrum.  
 
Vi behöver dig som vill vara med och påverka samt utveckla hur vi ska arbeta inom sjukvården idag och i framtiden.  
 
Om tjänsten 
Vi söker en drivande och engagerad specialistläkare med speciellt intresse för barnradiologi. Tjänsten är tillsvidare och innebär också vidareutbildning till kompetens motsvarande specialist i barn- och ungdomsradiologi.  
I tjänsten ingår rond- och jourverksamhet.  
 
Vi söker
Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och noggrann samt har en god samarbetsförmåga. Du gillar att arbeta både självständigt och i grupp.  
Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, ansvarstagande och kreativitet.  
 
Kvalifikationer
Specialistläkare inom radiologi med speciellt intresse för barnradiologi.  
 
Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 
 
För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  
 
Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.
Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
Bevis om specialistkompetens  
Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
Bevis om docentur (i förekommande fall)  
Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  
Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 
 
Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  
 
Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.
 
Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Marika Gullberg Lidegran 
contacticon phone 073-9786278

Fackliga representanter
Läkarföreningen : Ola Kvist, ola.kvist@sll.se, Eva Nordenskjöld Kvanta, eva.nordenskjold-kvanta@sll.se

Dela detta jobb

Specialistläkare till barnradiologi

Karolinska Universitetssjukhuset