medrek.se

-->

Specialistläkare till GI Endoskopi, ME Övre Buk, Tema Cancer

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-01-30

Ansök nu

Specialistläkare till GI Endoskopi, ME Övre Buk, Tema Cancer

Vi erbjuder
GI Endoskopi inom medicinska enheten Övre Buk, Tema Cancer, ansvarar för praktiskt taget all gastrointestinal endoskopi på Karolinska, både i Solna och i Huddinge. Vi har ett brett uppdrag som innebär allt från basal diagnostisk endoskopi till specialiserad och högspecialiserad endoskopisk intervention inom områden som ERCP, endoskopiskt ultraljud och endoskopisk resektion av tidig cancer eller förstadium till cancer. 

Vi har ett mycket nära samarbete med hepatologi, pankreatologi, lever-gallvägskirurgi, pankreaskirurgi och esofagus-ventrikel-kirurgi samt luminal gastroenterologi med IBD-vård och neurogastroenterologi.

Om tjänsten
Nu erbjuder vi en tillsvidareanställning som specialistläkare vid sektionsenhet GI Endoskopi. Som specialistläkare blir du en del av läkargruppen. Arbetsuppgifterna omfattar planerad GI endoskopi på någon av våra skopienheter i Solna eller Huddinge.

Tjänsten förutsätter delaktighet i utveckling och förändringsarbete inom sektionen. Tjänstgöring inom andra gastroenterologiska områden kan förekomma i mindre omfattning.

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse för gastroenterologi, pankreatologi och endoskopi. Som person är du utvecklingsinriktad, samarbetsvillig, flexibel, empatisk förmåga och bidragande till ett positivt arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistkompetens inom Internmedicin.

Meriterande: Intresse för forskning och undervisning. Dokumenterat intresse för endoskopi, gastroenterologi och pankeratologi.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Specialistläkare till GI Endoskopi, ME Övre Buk, Tema Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset