medrek.se

Specialistläkare till Kardiologi

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-08

Ansök nu

Specialistläkare till Kardiologi

Om oss

Välkommen till hjärttransplantationsmottagningen och hjärtsviktsflödet, ME Kardiologi, Tema Hjärta, Kärl och Neuro!

ME Kardiologi har en omfattande klinisk verksamhet och bedriver även en omfattande forskningsverksamhet med flera forskargrupper inom hela kardiologiska området. Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete med stora chanser till fördjupad kunskap och ökat ansvar. Hjärttransplantationsmottagningen utreder inför hjärttransplantation samt tar hand om patienterna efter transplantationen. På hjärtsviktsmottagningen och avdelningen omhändertas patienter med hjärtsvikt. Verksamheten bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge.

Vi arbetar med ett starkt fokus på utveckling av verksamheten och vill att vår nya medarbetare ser möjligheter i förändring och förbättring.

Läs mer om Tema Hjärta, Kärl och Neuro

Om tjänsten 

Tjänsten är placerad på hjärtsviktsflödet, Medicinsk Enhet Kardiologi på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge. I tjänsten ingår att arbeta kliniskt på hjärttransplantationsmottagningen samt att arbeta på hjärtsviktsmottagningen och hjärtavdelning. Jourer ingår.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn.

Vi söker

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och uppskattar teamarbete. Du är ansvarstagande och vill vara med och utveckla den kardiologiska vården samt bidra till enhetens forskningsaktivitet. Du har en god pedagogisk förmåga och kan handleda medarbetare och studenter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

- Legitimerad läkare med specialistbevis inom kardiologi

- Forskningsmeriter

Meriterande:

- Disputation

- Erfarenhet av handledning och undervisning

- Erfarenhet från arbete med hjärttransplanterade

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

- Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Läkarföreningen: Juliane Jurga Telefon
08-51772623

 

Dela detta jobb

Specialistläkare till Kardiologi

Karolinska Universitetssjukhuset