medrek.se

Specialistläkare till Klinisk patologi och cytologi Danderyd

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-06

Ansök nu

Specialistläkare till Klinisk patologi och cytologi Danderyd

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Nordens största universitetssjukhus där vård, forskning och utbildning är viktiga delar. Klinisk patologi och cytologi har laboratorier vid fyra siter: Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge och Solna, Danderyds sjukhus och Södersjukhuset. Funktionsområdet har en omfattande FoUU-verksamhet och bedriver undervisning inom ett flertal av programmen vid Karolinska Institutet. Verksamheten är ackrediterad av SWEDAC.

Om tjänsten
Specialistläkartjänst i klinisk patologi med bred diagnostisk kompetens inklusive högspecialiserad gastropatologi, gynpatologi, uropatologi, SVF och CUP. Uppdraget innebär också ansvar för flera av våra MDT-konferenser samt ST-läkarutbildningen. Tjänsten är placerad på Klinisk patologi och cytologi vid Karolinska Universitetssjukhuset i Danderyd.

Du kan även komma att medverka i klinikens undervisningsuppdrag vid Karolinska Institutet och i kliniskt utvecklingsarbete samt forskning.

Tillsvidareanställning, heltid, dagtid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker
Vi söker dig med stort intresse för allmänpatologi och vi ser gärna att du har en positiv inställning till kontinuerligt förändrings- och förbättringsarbete. Du har lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier och vill vara med och bidra till en god arbetsmiljö på våra laboratorier.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav: Svensk läkarlegitimation och specialistkompetens i klinisk patologi och cytologi. Goda kunskaper i svenska språket.

Meriterande: Erfarenhet från universitetssjukhus, programkunskaper och forskningsarbete.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Välkommen med din ansökan!

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Specialistläkare till Klinisk patologi och cytologi Danderyd

Karolinska Universitetssjukhuset