medrek.se

Specialistläkare till Muskuloskeletal radiologi

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Specialistläkare till Muskuloskeletal radiologi

Vi erbjuder 

Ett tillfälle att vara en viktig del i vår muskuloskeletala radiologiska enhet på Karolinska Universitetssjukhuset. Vi är fokuserade på att erbjuda högspecialiserad vård med spetskompetens för våra patienter. Vi erbjuder stimulerande arbete på vår dynamiska arbetsplats. Vårt profilområde inkluderar både diagnostisk radiologi och interventioner som exempel sklerosering samt RFA behandling av vissa bentumörer och diagnostiska punktioner inom det muskuloskeletala systemet.  

Vår enhet är forskningsinriktad med utmärkta möjligheter till utveckling. Hos oss kommer du att arbeta inom en grupp med god och trevlig arbetsmiljö. 

Tillsammans med oss har du även en möjlighet att vidareutbildas/utvecklas till en högspecialiserad sarkominriktad muskuloskeletal radiolog. Du får också tillgång till den senaste och bästa radiologiska utrustningen samt möjlighet att jobba på Nya Karolinska sjukhuset och kommande nya lokaler i Huddinge. 

Om tjänsten 

Vi utlyser en specialisttjänst inom muskuloskeletal radiologi som är en enhet inom Funktionsområdet Trauma och muskuloskeletal radiologi på Karolinska Universitetssjukhuset. I tjänsten ingår att ansvarar för daglig granskning av radiologiska bilder som omfattar konventionell röntgen, datortomografi och MRT. Man deltar även i vår ortopediska rondverksamhet. I tjänsten ingår jourtjänstgöring som fram- eller bakjour beroende på kompetens.  

Vi söker 

Specialistläkare som både är intresserad av och har erfarenhet inom muskuloskeletal radiologi framförallt inom muskuloskeletala tumörer. 

Du ska vara motiverad, prestigelös och med hög arbetsmoral. Du ser alltid till patientens bästa samt är en flexibel lagspelare som visar positivt tänkande med trevlig personlighet. Du har empati för dina patienter och medarbetare. Du är stresstålig med en positiv effekt på din omgivning. Du ser med glädje fram emot att gå till arbetet och strävar ständigt framåt med en vilja att bidra till förbättring och utveckling på din arbetsplats. Du visar god kollegialitet och är lätt att arbeta med.  

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn och vår vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården. 

Kvalifikationer 

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom radiologi samt med erfarenhet inom muskuloskeletal radiologi framförallt inom muskuloskeletala tumörer. 

Välkommen med din ansökan!  

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Anita Lapidus 
Överläkare/tf Funktionsenhetschef
 072-4694994

Fackliga representanter

Läkarföreningen: Anna Laveskog, anna.laveskog@sll.se

 

Dela detta jobb

Specialistläkare till Muskuloskeletal radiologi

Karolinska Universitetssjukhuset